Bachova esenca 33 Oreh (Walnut), kapljice

 

Pakiranje: 20 ml

Blagovna znamka: Nelsons

 

Cvet stanovitnosti

»Dajem trdnost pri novih korakih v življenju.«

Opustim: vplive drugih, nezvestost lastnim idealom

Pridobim: okrepljeno prodornost, notranjo podporo, občutek zaščitenosti

 

14,69 z DDV

Opis


Uporaba:

a) 2 kapljici kanite neposredno na jezik ali raztopite v kozarcu vode in pijte po požirkih.
Ponavljajte po potrebi.

b) Pripravite si lahko tudi raztopino v steklenički (uporabno dalj časa) ali jo naročite v naši lekarni (info@lekarna-ig.si):
Izberite največ 7 Bachovih esenc, prilagojenim vašim čustvenim potrebam.
Kanite 2 kapljici vsake esence (oz. 4 kapljice RESCUE® kapljic) v 30 ml stekleničko. Stekleničko napolnite z negazirano mineralno vodo, ki ji dodate eno čajno žličko sadnega kisa ali alkohola (npr. viljamovke), ki služi kot naravni konzervans. Vzemite 4 kapljice tako pripravljene mešanice najmanj 4 krat na dan. Mešanica je na hladnem uporabna 3 tedne.

Garancija kakovosti:
Družinsko podjetje Nelsons ima najdaljšo tradicijo izdelave homeopatskih zdravil v Evropi vse od leta 1860. Izhaja iz najstarejše homeopatske lekarne v Evropi, ki kot Nelsons Pharmacy še danes deluje na Duke Street v Londonu. Povezava z dr. Bachom sega v leto 1930, ko je dr. Bach podjetju zaupal izdelavo Bachovih cvetnih kapljic in izdelkov Rescue.

Podjetje Nelson zagotavlja najvišjo kakovost:

  • Edine originalne Bachove kapljice.
  • Proizvodnjo opravljajo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Rastline za izdelavo Originalnih Bachovih kapljic vzgajajo na rastiščih, ki jih je uporabljal že Dr. Bach.
  • Tradicija izdelave Bachovih kapljic in Originalne cvetne mešanice Rescue izhaja direktno iz prakse Dr. Bacha, neprekinjeno že več kot 80 let.

Poreklo: Velika Britanija

Opozorilo: Kapljice vsebujejo alkohol (27 vol % alkohola). Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno