Naravno

Bachova esenca 25 Rdeči kostanj (Red Chestnut), kapljice

 

Pakiranje: 20 ml

Blagovna znamka: Nelsons

 

Cvet zaupanja

»Skrbi me za druge, ampak tudi zase.«

Opustim: pretirana skrb za druge

Pridobim: zdrava skrb, zaupanje v druge

 

13,97

Opis

 

Uporaba:

a) 2 kapljici kanite neposredno na jezik ali raztopite v kozarcu vode in pijte po požirkih.
Ponavljajte po potrebi.

b) Pripravite si lahko tudi raztopino v steklenički (uporabno dalj časa) ali jo naročite v naši lekarni (info@lekarna-ig.si):
Izberite največ 7 Bachovih esenc, prilagojenim vašim čustvenim potrebam.
Kanite 2 kapljici vsake esence (oz. 4 kapljice RESCUE® kapljic) v 30 ml stekleničko. Stekleničko napolnite z negazirano mineralno vodo, ki ji dodate eno čajno žličko sadnega kisa ali alkohola (npr. viljamovke), ki služi kot naravni konzervans. Vzemite 4 kapljice tako pripravljene mešanice najmanj 4 krat na dan. Mešanica je na hladnem uporabna 3 tedne.

Garancija kakovosti:
Pharmana je zasebno podjetje ustanovljeno leta 2017. Izhaja iz podjetja AdriaPharm, ki je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne. Podjetje Pharmana ostaja zvesto načelu komplementarnosti in je leta 2018 na slovenskem trgu zaoralo ledino z vpeljavo kombiniranih homeopatskih zdravil. v svoj nabor pa vključuje tudi Originalne Bachove cvetne kapljice. Z izobraževanji in z objavami v medijih pripomore k osveščanju o pomenu celostne obravnave  za zdravje posameznika.

Podjetje Pharmana je tudi zastopnik Orginalnih Bachovih cvetnih kapljic podjetja Nelsons, po vsem svetu prepoznavnih po svoji tradicionalni kvaliteti izhajajoči direktno iz prakse Dr. Bacha. Družinsko podjetje Nelsons je največji proizvajalec naravnih zdravstvenih izdelkov v Veliki Britaniji. Podjetje Nelsons je tudi podjetje z najdaljšo tradicijo izdelave homeopatskih zdravil v Evropi vse od leta 1860. Izhaja iz najstarejše homeopatske lekarne v Evropi, ki kot Nelsons Pharmacy še danes deluje na Duke Street v Londonu. Povezava z dr. Bachom sega v leto 1930, ko je dr. Bach podjetju zaupal izdelavo Bachovih cvetnih kapljic in izdelkov Rescue. Podjetje z mnogimi iniciativami na področju integrativnega zdravstva in homeopatije podpira prizadevanja za prepoznavo vrednosti komplementarne zdravstvene oskrbe.

Podjetje Nelson zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S pečatom prvega in originalnega v svetu Bachovih kapljic.
  • Tradicija izdelave Bachovih kapljic in Originalne cvetne mešanice Rescue izhaja direktno iz prakse Dr. Bacha; Originalne Bachove Kapljice podjetja Nelsons so v prodaji neprekinjeno že več kot 80 let.
  • Prepoznamo jih po sončno rumeni barvi embalaže s podpisom Dr. Bacha.
  • Proizvodnjo opravljajo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Rastline za izdelavo Originalnih Bachovih kapljic podjetje Nelsons vzgaja na rastiščih, ki jih je uporabljal že Dr. Bach in so ena najbolj pomembnih in varovanih skrivnosti podjetja.
  • Originalne Bachove kapljice nudijo čustvno oporo v stresnih trenutkih ljudem v vseh življenjskih obdobjih, tudi dojenčkom, otrokom, nosečnicam in starostnikom, primerne pa so tudi za živali.

Poreklo: Velika Britanija

Opozorilo: Kapljice vsebujejo alkohol (27 vol % alkohola). Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.