Bach Rescue (Rešilna mešanica), krema

 

Pakiranje: 30g

Blagovna znamka: Nelsons

Krema Rescue kožo neguje in pomirja, lahko pa se uporablja tudi za masažo pri glavobolih ali bolečih mišicah.

13,29 z DDV

Prednosti

 

✓ Krema ne vsebuje parfumov in parabenov.

Opis

 

RESCUE krema je kombinacija Originalne Bachove cvetne mešanice RESCUE in Originalne Bachove cvetne esence Crab Apple (lesnika). RESCUE krema je uporabna pri: pretirano suhi koži, ekcemih, sončnih opeklinah, manjših opeklinah, ozeblinah in ranah, krastah, modricah in udarninah, pri bolečih mišicah po telesni vadbi, glavobolu, pri pikih žuželk, itd.

Uporaba: Kremo po potrebi na tenko nanesite na želeno mesto. Pri glavobolu namažite na čelo ali na senca. Pustite, da se vpije.

Garancija kakovosti:
Družinsko podjetje Nelsons ima najdaljšo tradicijo izdelave homeopatskih zdravil v Evropi vse od leta 1860. Izhaja iz najstarejše homeopatske lekarne v Evropi, ki kot Nelsons Pharmacy še danes deluje na Duke Street v Londonu. Povezava z dr. Bachom sega v leto 1930, ko je dr. Bach podjetju zaupal izdelavo Bachovih cvetnih kapljic in izdelkov Rescue.

Podjetje Nelson zagotavlja najvišjo kakovost:

  • Edine originalne Bachove kapljice.
  • Proizvodnjo opravljajo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Rastline za izdelavo Originalnih Bachovih kapljic vzgajajo na rastiščih, ki jih je uporabljal že Dr. Bach.
  • Tradicija izdelave Bachovih kapljic in Originalne cvetne mešanice Rescue izhaja direktno iz prakse Dr. Bacha, neprekinjeno že več kot 80 let.

Poreklo: Velika Britanija

Opozorilo: Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno