Naravno

Bach Rescue (Rešilno zdravilo), krema

 

Pakiranje: 30g

Blagovna znamka: Nelsons

Krema Rescue kožo neguje in pomirja, lahko pa se uporablja tudi za masažo pri glavobolih ali bolečih mišicah.

12,37

Prednosti

 

✓ Krema ne vsebuje parfumov in parabenov.

Opis

 

RESCUE krema je kombinacija Originalne Bachove cvetne mešanice RESCUE in Originalne Bachove cvetne esence Crab Apple (lesnika). RESCUE krema je uporabna pri: pretirano suhi koži, ekcemih, sončnih opeklinah, manjših opeklinah, ozeblinah in ranah, krastah, modricah in udarninah, pri bolečih mišicah po telesni vadbi, glavobolu, pri pikih žuželk, itd.

Uporaba: Kremo po potrebi na tenko nanesite na želeno mesto. Pri glavobolu namažite na čelo ali na senca. Pustite, da se vpije.

Garancija kakovosti:
Pharmana je zasebno podjetje ustanovljeno leta 2017. Izhaja iz podjetja AdriaPharm, ki je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne. Podjetje Pharmana ostaja zvesto načelu komplementarnosti in je leta 2018 na slovenskem trgu zaoralo ledino z vpeljavo kombiniranih homeopatskih zdravil. v svoj nabor pa vključuje tudi Originalne Bachove cvetne kapljice. Z izobraževanji in z objavami v medijih pripomore k osveščanju o pomenu celostne obravnave  za zdravje posameznika.

Podjetje Pharmana je tudi zastopnik Orginalnih Bachovih cvetnih kapljic podjetja Nelsons, po vsem svetu prepoznavnih po svoji tradicionalni kvaliteti izhajajoči direktno iz prakse Dr. Bacha. Družinsko podjetje Nelsons je največji proizvajalec naravnih zdravstvenih izdelkov v Veliki Britaniji. Podjetje Nelsons je tudi podjetje z najdaljšo tradicijo izdelave homeopatskih zdravil v Evropi vse od leta 1860. Izhaja iz najstarejše homeopatske lekarne v Evropi, ki kot Nelsons Pharmacy še danes deluje na Duke Street v Londonu. Povezava z dr. Bachom sega v leto 1930, ko je dr. Bach podjetju zaupal izdelavo Bachovih cvetnih kapljic in izdelkov Rescue. Podjetje z mnogimi iniciativami na področju integrativnega zdravstva in homeopatije podpira prizadevanja za prepoznavo vrednosti komplementarne zdravstvene oskrbe.

Podjetje Nelson zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S pečatom prvega in originalnega v svetu Bachovih kapljic.
  • Tradicija izdelave Bachovih kapljic in Originalne cvetne mešanice Rescue izhaja direktno iz prakse Dr. Bacha; Originalne Bachove Kapljice podjetja Nelsons so v prodaji neprekinjeno že več kot 80 let.
  • Prepoznamo jih po sončno rumeni barvi embalaže s podpisom Dr. Bacha.
  • Proizvodnjo opravljajo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Rastline za izdelavo Originalnih Bachovih kapljic podjetje Nelsons vzgaja na rastiščih, ki jih je uporabljal že Dr. Bach in so ena najbolj pomembnih in varovanih skrivnosti podjetja.
  • Originalne Bachove kapljice nudijo čustvno oporo v stresnih trenutkih ljudem v vseh življenjskih obdobjih, tudi dojenčkom, otrokom, nosečnicam in starostnikom, primerne pa so tudi za živali.

Poreklo: Velika Britanija

Opozorilo: Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.