Ultrazvočni aromatski razpršilnik vode Niño

 

Je majhen in diskreten razpršilec, popoln za vašo pisarno ali delovno sobo: opremljen je z USB-napajalnim kablom, zato ga lahko povežete s katerim koli osebnim ali prenosnim računalnikom in tako uživate v aromaterapiji tudi na svojem delovnem mestu.

 

29,90 z DDV

Opis

 

Niño je najnovejši član družine Gisa Wellness. Je majhen in diskreten razpršilnik, popoln za vašo pisarno ali delovno sobo: opremljen je z USB-napajalnim kablom, zato ga lahko povežete s katerim koli osebnim ali prenosnim računalnikom in tako uživate v aromaterapiji s 100-odstotno čistimi in naravnimi eteričnimi olji Gisa Wellness tudi v stresnih dneh, ki jih preživljate na svojem delovnem mestu. Je preprost za uporabo, kljub majhnemu formatu pa v sebi združuje aroma- in kromoterapijo. To vam bo omogočilo, da boste lahko tudi v svoji pisarni ustvarili okolje, v katerem se boste dobro počutili.

Razpršilnik s pomočjo ultrazvočnih valov iz vode proizvede svežo meglico. Eterično olje lahko dodamo v vodo za odišavljenje prostora, razpršilnik pa uporabimo za vlaženje prostorov. Ob upoštevanju navodil boste razpršilnik uporabljali enostavno in brez težav.

 

Način uporabe: 

  1. Dvignite pokrov. Izogibajte se nenamernemu kapljanju eteričnega olja na površino pokrova, da ga ne poškodujete ali uničite.
  2. V zbiralnik vode nalijte približno 100 ml vode. Količina vode v zbiralniku naj ne seže preko oznake za najvišji nivo, kar je 100 ml vode.  Dodajte 2 do 3 kapljice eteričnega olja na  100 ml vode.
  3. Namestite pokrov na ohišje razpršilnika.
  4. Priključite kabel na vtičnico DC na razpršilniku.
  5. Priključite kabel USB na napajanje in pritisnite gumb za vklop.

• Gumb za vklop/izklop:

  1. pritisk: razpršilnik deluje z neprekinjenim razprševanjem in LED svetlobo s samodejnim menjavanjem barv svetlobe.
  2. pritisk: s pritiskom na željeni LED svetlobi  si nastavite svetlobo na željeno barvo.
  3. pritisk: razpršilnik deluje v načinu s prekinitvijo na 15 sek, (15 sekud razpršuje – 15 sekund miruje – 15 skund razpršuje – ITD) LED svetloba se ugasne.
  4. pritisk: razpršilnik se izklopi.

• Luči: RGB LED luči z menjavanjem barve

 

Velikost: 112D x 130H mm
Prostornina zbiralnika za vodo: 100 ml
Kabel USB: 5V.d.c
Dolžina kabla: pribl. 140 cm
Poraba električne energije: pribl. 5 W
Nastavitev časa delovanja: neprekinjeno delovanje/delovanje s prekinitvijo na 15 sek
Material: ABS + PP
Priloženi dodatki: Kabel USB, krtačka za čiščenje, navodila za uporabo.
Garancija: 2 leti