Ultrazvočni aromatski razpršilnik vode Pandora

 

Ultrazvočni aroma razpršilec za prostore do 50 m2.

Razpršilec Pandora  bo v vaš prostor razpršil prijetno hladno meglico, ga odišavil z vašim najljubšim eteričnim oljem in vam s pomočjo spreminjajoče, pomirjajoče barvne svetlobe pričaral poseben, sproščen ambient.

 

59,00 z DDV

Prednosti

 

✓ Tiha naprava.

✓ Prečisti zrak in znižuje število prostih radikalov v zaprtih prostorih.

✓ Blagodejno delovanje na telesno in duševno počutje.

✓ Različne nastavitve barv in časovnikov.

 

Opis

 

Razpršilec čistih oblik in prefinjenega izgleda, popolna kombinacija moči lesa in lahkotnosti stekla. Je idealen dodatek za popestritev vašega bivalnega okolja, saj bo njegova elegantna in funkcionalna oblika vsakemu kotičku vašega doma dodala edinstven pridih.

Aroma razpršilec je tiha naprava, ki prečisti zrak v vašem okolju, znižuje število prostih radikalov v zaprtih prostorih, prostor pa napolni s prijetnimi aromatičnimi dišavami. Postopek hladnega izhlapevanja molekule eteričnih olj razbije na mikroskopsko majhne delce. Ti nežno hlapijo, se hitro absorbirajo in tako blagodejno delujejo v največji možni meri. V vsakih 100 ml vode je potrebno dodati le 3 ali 4 kapljice vašega najljubšega eteričnega olja in že boste lahko uživali v učinkih aromaterapije in kromoterapije, ki bosta blagodejno delovali na vaše telesno in duševno počutje.

Pri barvni svetlobi lahko izbirate med nastavitvijo, pri kateri se barve menjujejo samodejno, ter med nastavitvijo, pri kateri izberete eno izmed 7 barv, ki so na voljo v dveh barvnih odtenkih.

Vgrajeni časovnik vam omogoča učinkovitejšo in varčnejšo porabo eteričnih olj (izmenjaje deluje 30 minut, 60 minut, 120 minut ali nepretrgoma – dokler je voda v zbirniku). Pri aroma razpršilcu  PANDORA lahko časovnik nastavite na izmenično delovanje, pri katerem se 30-minutna faza delovanja naprave izmenjuje s 30-minutno fazo izklopa delovanja. Ko količina vode doseže najnižji nivo, se delovanje naprave samodejno prekine. Prav tako ima časovnik za izmenično delovanje 60 minutna faza. Pri 120 minutni fazi pa se razpršilec po pretečenih 120 minutah izklopi. Pri fazi ON pa deluje dokler je tekočina v zbirniku, ko te zmanjka se razpršilec izklopi.

Z dobro kvaliteto zraka se izboljšata tudi počutje in energija posameznika, kar posledično vpliva tudi na njegovo zdravje.

Velikost: Ø 112 mm x 173 mm(H)
Teža: pribl. 712 g
Napetost: vhodna/izhodna  AC100-240V 50/60Hz / DC 24V 0,65A
Dolžina kabla: pribl. 170 cm
Poraba eletrične energije:  pribl. 13 W
Nastavitev časa delovanja: izbirno 30 min / 60 min / 120 min / ON (vključeno)
Prostornina zbiralnika za vodo: 200 ml
Izhod meglice: 30 ml/h
Material: polipropilen (PP) + les + steklo
Ultrazvočni valovi: 3.0 MHz
Priloženi dodatki: AC adapter, merilna posodica, navodila za uporabo
Garancija: 2 leti