Družinski homeopatski vodnik

 

Avtor: Lidija Blažič, Indira Zanco
Jezik: slovenski
Št. strani
: 125
Leto izida: 2011
Vezava: broširana

Družinski homeopatski vodnik avtoric Lidije Blažič mag. farm. in Indire Zanco mag. farm. je pregledna in nazorna predstavitev homeopatije.

 

10,00 z DDV

Prednosti

 

✓ Preglednica osnovnih in najpogosteje rabljenih homeopatskih zdravil.

✓ Opisi katero homeopatsko zdrvilo uporabiti pri določenih težavah.

Opis

 

V knjigi so zbrana najpogostejša homeopatska zdravila, ki se uporabljajo pri vsakodnevnih težavah z zdravjem oziroma počutjem. To so, v homeopatskem žargonu, tako imenovane ‘preizkušene indikacije’, ki so se v praksi dobro izkazale pri zdravljenju posameznih bolezni ali težav.

Bralke in bralci se bodo seznanili s homeopatskim pristopom k celostni obravnavi bolnika, ki učinkovito vzpodbuja naravno zmožnost naše samoozdravitve. Obenem bodo tudi spoznali, da homeopatska zdravila zaradi vsebovanih minimalnih količin zdravilnih učinkovin nimajo neželenih stranskih učinkov. V prid širjenju homeopatskega zdravljenja pa je zagotovo tudi dejstvo, da homeopatska zdravila ne vplivajo na delovanje konvencionalnih zdravil in jih lahko pri kroničnih boleznih jemljemo tudi sočasno s klasičnimi zdravili.

Knjiga predstavlja tudi preglednico osnovnih in najpogosteje rabljenih homeopatskih zdravil, ki sodijo v domačo lekarno. Kot pripomoček pri svetovanju je dobrodošla ne le laikom, temveč tudi farmacevtom. Zelo koristen je tudi dodatek dveh kazal za lažje iskanje določenih zdravstvenih težav in posameznih homeopatskih zdravil na koncu knjige.
.