Kralj Aurum, Homeopatske pravljice za otroke in odrasle

 

Avtor: Katalin Kürti
Jezik: slovenski
Št. strani:
35
Datum izida: 01.02.2015
Vezava: Trda
Mere izdelka: 20,5×21,5, 304 g

Knjiga Kralj Aurum avtorice Katalin Kürti, zdravnice homeopatinje, tako otrokom kot tudi odraslim približa svet homeopatije s pomočjo pravljic in ilustracij.

 

15,00 z DDV

Prednosti

 

✓ Homeopatija, pojasnjena na enostaven in zabaven način.

✓ Knjiga predstavlja uporabno učno izkušnjo tako za otroke, kot tudi za odrasle.

Opis

 

Pred vami je nenavadna, prav posebna knjižica; to je zbirka homeopatskih pravljic.
Nekoč, pred davnimi časi, so na grajskem dvoru živeli dvorjani, poimenovani po homeopatskih zdravilih, ki so ustrezala njihovim osebnostnim značilnostim.
Živahna princeska Arnica se je med igro pogosto poškodovala in njena vedno utrujena spletična Gelsemium se je morala večkrat zagovarjati pred občutljivo kraljico Pulsatillo in kraljem Aurumom, ki se je preveč trudil in delal za dobrobit svojih dvorjanov. Spoznamo tudi dvorno varuško Phosphorus, ki ima zelo občutljiv želodec in se pogosto prehladi, zapostavljeno princeso Palladium, bolehnega princa Aconituma, kraljičino najljubšo dvorno damo Belladonno in mnoge druge prijazne like katerih težave so rešljive z enakopoimenovanimi homeopatskimi zdravili.

Knjižica, ki ni namenjena le zabavi, ampak tudi učenju in predstavlja prijetno kratkočasenje ter uporabno bralno izkušnjo za otroke in odrasle. Liki, ki nastopajo v pravljicah, poosebljajo lastnosti in težave, ki jih je mogoče učinkovito zdraviti z enako poimenovanimi homeopatskimi zdravili.

Avtorica homeopatskih pravljic Katalin Kürti, izkušena homeopatinja in dolgoletna pediatrinja iz Madžarske, ima poseben talent, s pomočjo katerega lahko zapleteno vsebino predstavi na enostaven, razumljiv in zabaven način.