Dr. Grandel Ferment Peeling, blag encimski piling

 

Pakiranje: 30ml

Nežen encimski piling za globinsko očiščene pore in poenoteno polt. Z encimom iz sadeža papaje nežno in učinkovito odstrani odmrle kožne celice.

 

30,39 z DDV

Prednosti

 

✓ Globinsko očiščene pore in poenotena polt.

✓ Odstranjuje odmrle kožne celice.

✓ Primeren za suho in občutljivo kožo.

✓ Ne vsebuje dišav ali barvil.

 

Opis

 

Blagi encimski piling za izboljšan videz kože. Nežen encimski piling za globinsko očiščene pore in poenoteno polt. Encimski piling se nahaja v prašku, ki se spremeni v peno. Encim iz sadeža papaje nežno in učinkovito odstrani odmrle kožne celice. Primeren je tudi za suho in občutljivo kožo. Daje prijetno izkušnjo kožo in ne vsebuje dišav ali barvil.

Način uporabe: Po čiščenju polovico čajne žličke praška z malo tonika ali vode v rokah spremenite v peno. Nanesite na obraz, vrat in dekolte ter nekaj minut nežno masirajte. Nato pustite delovati 5 do 10 minut, v vmesnem času vlažite z blazinicami prstov. Previdno sperite s toplo vodo. Izogibajte se stiku z očmi.

Sestavine: Microcrystalline Cellulose, Talc, Sodium Lauryl Phosphate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Stearoyl Glutamate, Lauryl Betaine, Sodium Lauroyl Methylaminopropionate, Sodium Cocoyl Glutamate, Papain, Methylparaben.

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Kozmetika Dr. Grandel je poznana v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Skozi 17 linij ponuja odlične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Učinkovitost in primernost izdelkov se zagotavljata z upoštevanjem strogih predpisov. Toleranca je zagotovljena s poudarkom na potrebah kože, kjer se sestavine osredotočajo na to, kar je najboljše za kožo. Izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože.

Poreklo: Nemčija