Dr. Grandel Purigel, osvežilni čistilni gel

 

Pakiranje: 200ml

Čistilni gel za obraz, vrat in dekolte. Temeljito očisti kožo, odstrani prašne delce in ličila. Odstrani nadležen masten sijaj in daje koži občutek svežine.

 

25,21 z DDV

Prednosti

 

✓ Kožo globinsko očisti in jo poživi.

✓ Odstrani nadležen masten sijaj.

✓ Koži daje občutek svežine.

✓ Polt je videti sveža in sijoča.

 

Opis

 

Čistilni gel za obraz, vrat in dekolte. V kombinaciji z vodo se ta blag, čistilni gel spremeni v mehko in koži prijazno peno, ki temeljito očisti kožo, odstrani prašne delce in ličila. Koža lahko znova zadiha, polt je videti sveža in sijoča. Čistilni gel kožo globinsko očisti in jo poživi. Odstrani nadležen masten sijaj in koži daje občutek svežine.

Način uporabe: Izdelku na dlani dodajte malo vode in pomešajte, da nastane pena, s katero očistite kožo. Nato sperite z vodo.

Sestavine: Aqua (Water), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Hydroxyethylcellulose, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate, Buteth-3, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tributyl Citrate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Parfum (Fragrance), CI 42090 (Blue 1), CI 19140. 

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Kozmetika Dr. Grandel je poznana v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Skozi 17 linij ponuja odlične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Učinkovitost in primernost izdelkov se zagotavljata z upoštevanjem strogih predpisov. Toleranca je zagotovljena s poudarkom na potrebah kože, kjer se sestavine osredotočajo na to, kar je najboljše za kožo. Izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože.

Poreklo: Nemčija