LRP Termalna voda za obraz 150ml

 

Pomirjevalna, mehčalna termalna voda.

 

10,99 z DDV

Opis

 

Pomirja občutljivo kožo, razdraženo zaradi zunanjih dejavnikov (sonce, dermatološka zdravljenja itd.), in pomaga pri zaviranju staranja kože. NARAVNI ANTIOKSIDANT.
Edinstvena kombinacija mineralov in elementov v sledovih, kot je selen, daje termalni vodi La Roche-Posay znanstveno dokazane pomirjevalne, mehčalne in antioksidativne lastnosti. Strogo načelo formulacije zmanjšuje tveganje intolerance. Primerna za odrasle in otroke.
Klinično dokazane pomirjevalne in proti-dražilne lastnosti. Jamstvo prvega evropskega termalnega centra, ki je izključno posvečen dermatologiji.

Način uporabe: Razpršite in počakajte 2 do 3 minute, da se vpije v kožo. Nežno obrišite odvečno razpršeno vodo.

Sestavine: AQUA / WATER.

Garancija kakovosti:
„ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE OBČUTLJIVE KOŽE.“
La Roche-Posay je predan izdelavi dermatoloških izdelkov za nego kože, ki so dostopni vsem, ki takšne izdelke potrebujejo. Naši izdelki za nego kože so razviti v sodelovanju z dermatologi in jih priporočajo dermatologi po vsem svetu. Zavezani smo k ponudbi visoko učinkovitih izdelkov, ki jih lahko prenaša tudi najbolj občutljiva koža, da bi pomagali izboljšati kakovost življenja vseh oseb, ki imajo težave s kožo, od aken do staranja, vključno s tistimi, katerih koža je nagnjena k atopiji in alergijam.

Poreklo: Francija

 

Dodatne informacije

Pakiranje

150ml, 300ml