D´âme Nature Ecrinal® sijoč lak za krepitev nohtov

 

Vsebina: 5ml

Lak pomaga pri mehkih, lomljivih, tankih in krhkih nohtih.

 

9,58 z DDV

Ni na zalogi

Kategoriji: , Blagovna znamka: Ecrinal

Prednosti

 

✓ Utrdi nohtno ploščo.

✓ Ustvari vodoodporni film za zaščito nohtov pred luščenjem in cepljenjem.

✓ Dolgotrajen krepilni učinek na nohtih.

✓ 74% naravnih sestavin (pistacijeva smola, avokado, zeleni čaj, koruza, pšenica, manioka, špinača, krompir)

✓ Zagotavlja sijaj nohta.

 

Opis

 

Za mehke, lomljive, tanke in krhke nohte.

Izbrane aktivne sestavine: Supergreen kompleks; špinača, avokado, zeleni čaj, aminokisline, odličen vir vitaminov, hranil in antioksidantov.

Način uporabe: Dva sloja dvakrat na teden na naraven noht.

Sestava: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isosorbide Dicaprylate/Caprate, Alcohol, N-Butyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Aqua (Water), EDTA, Etocrylene, Glycerin, Hexanal, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Methylpropanediol, Methylthiopropylamido Acetyl Methionine, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum Oil, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Tocopherol, CI 60725 (Violet 2).

Garancija kakovosti: Laboratoires ASEPTA je proizvajalec dermokozmetičnih izdelkov že več kot 75 let. Izdelki, v celoti zasnovani in izdelani v kneževini Monako, so rezultat najsodobnejšega napredka na področju kozmetologije. AKILEÏNE je danes vodilna znamka za nego nog v Franciji, ECRINAL vodilna na področju nege nohtov.

Zaveza:

  • Dermatološka varnost. Izbrane učinkovine v ustreznih odmerkih.
  • Standardi. Skladnost s predpisi in mednarodnimi standardi, ki trenutno veljajo na področju kozmetične industrije.
  • Certifikati. Vsi izdelki blagovnih znamk AKILEÏNE®, COUP D’ECLAT®, ECRINAL®, D´ÂME NATURE® in VITA CITRAL® so zasnovani skupaj z ekipami kemikov in farmacevtov. Patenti so ekskluzivni, edinstveni in jih drugi laboratoriji ne morejo uporabljati in tržiti.
  • Aktivne učinkovine in sestavine. Vse sestavine in substance spoštujejo dermatološko varnost in biološko učinkovitost. Sestavine uporabljene v izdelkih so strogo preverjene in premišljeno izbrane, prepoznane po svoji učinkovitosti in neškodljivosti.
  • Sledljivost. Dosleden nadzor izvora in kakovosti surovin. Sledljivost vseh sestavnih elementov kot tudi končnih izdelkov.
  • Testiranje. Vsi izdelki Laboratoires ASEPTA so podvrženi testom učinkovitosti in neškodljivosti ter skladni s kozmetično zakonodajo. Klinične in dermatološke študije izvajajo in nadzirajo ustrezno usposobljeni strokovnjaki. Vsak izdelek je testiran v realnih okoliščinah uporabe.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…