A.Vogel Gabezova krema

 

Pakiranje: 37ml

Gabez (Symphytum officinale) je trajnica s širokimi kosmatimi listi in majhnimi zvončastimi cvetovi. Zaradi vsestranske uporabnosti in raznolikosti je gabez že dolgo poznan med vrtnarji in zeliščarji.

 

6,46 z DDV

Kategorije: , , Blagovna znamka: A. Vogel

Prednosti

 

✓ Izvleček iz gabeza je pridobljen izključno iz svežih, biološko pridelanih rastlin.

✓ Postopek izdelave kreme omogoča, da se ohranijo vse dobrodejne lastnosti delovanja rastlin.

Opis

 

Gabezova krema je primerna za oskrbo kože po fizičnih naporih, saj izboljša lokalno prekrvavljenost in ima dobrodejni vpliv na sklepe. Primerna je tudi za nego obraza. Za gabez (Symphytum off.), je znano, da njegovi izvlečki pospešijo naravno obnovo celic, zato je Gabezova krema A.Vogel primerna tako za starejšo kot tudi aknasto kožo. Tekstura kreme je takšna, da kože ne masti in se po nanosu hitro vpije. Uporabljate jo lahko kot dnevno ali nočno kremo.

Način uporabe: Na želeno mesto na koži telesa ali obraza jo namažite po potrebi, lahko večkrat na dan.

Sestava: Tinktura iz svežega gabeza, cetilan, lešnikovo olje, propilenglikol, nipagin.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno