A. Vogel Bioforce krema

 

Pakiranje: 35g oz. 37ml

Mazilo iz ognjiča in šentjanževke, ki neguje in pomirja razpokano ter suho kožo.

 

7,41 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: A. Vogel

Prednosti

 

✓ Vsebuje kakovostne naravne sestavine.

✓ Ne vsebuje parfumov.

 

Opis

 

Kadar vas pestijo težave s pordelo, suho, razpokano ali celo luščečo se kožo, bo za vas odlična nega z Bioforce kremo. Priporočljiva je za oskrbo kože dojenčkov, pri pordeli koži okoli nosu ob nahodu, pri razpokanih ustnicah ter neodprtih preležaninah. Neguje in vlaži suho in razpokano kožo.

Bioforce krema je pripravljena po priznanem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Kakovostne naravne sestavine, kot so sončnično olje, šentjanževo olje, čebelji vosek ter tinkture iz svežega ognjiča, ženiklja, žajblja, arnike in virginskega nepozebnika kožo negujejo in vlažijo. Bioforce krema ne vsebuje parfumov, prijeten vonj ji dajejo naravna eterična olja.

Način uporabe: Bioforce kremo večkrat na dan nanesite na želeno mesto na koži ter nežno vtrite.

Sestava: Lanolin, sončnično olje, šentjanževo olje, alkohol, tinktura iz svežega ognjiča, tinktura iz svežega ženiklja in svežega žajblja, čebelji vosek, tinktura iz arnike in virginskega nepozebnika, lecitin in eterična olja kot dišavo.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno