Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju

 

Pakiranje: 250 ml

Hladilni sprej brez vode takoj ublaži in pomiri suho do zelo suho, hrapavo ali razdraženo kožo povsod po telesu. Inovativno mazilo v spreju je idealno za roke, noge in druge večje ali težko dostopne dele telesa, kjer zadrži vlago v koži in jo ohrani navlaženo ter pospeši njeno regeneracijo. Izdelka se ne sme uporabljati na obrazu.

 

18,43 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Eucerin

Prednosti

 

✓ Intenzivno vlaži, da pomaga obnoviti zelo suho, hrapavo kožo telesa.

✓ Inovativno mazilo za telo v spreju, ki ga lahko uporabljamo v vseh smereh.
✓ Neprekinjeno pršenje, možna uporaba tudi, če je obrnjeno navzdol.

Opis

 

Če je funkcija bariere kože oslabljena, koža postane bolj dovzetna za zunanje dražeče snovi. Da resnično pomirimo razdraženo kožo, pogosto potrebujemo več kot zgolj losjon. Za obnovitev suhe ali razdražene kože je lahko potrebno mazilo, vendar je nanos običajnega mazila na večje predele telesa, kot so roke, noge ali trup, lahko težaven in zamuden.

Za preprosto in takojšnjo hladilno pomiritev večjih delov telesa smo zasnovali Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju. Inovativni sprej omogoča, da dosežete vse dele telesa. Šoba zagotavlja neprekinjen, enakomeren nanos mazila in deluje tudi, ko je obrnjena navzdol – tako lahko suho kožo kjer koli na telesu namažete z vseh smeri. Mazilo brez vode klinično dokazano obnovi suho, razdraženo kožo, tako da ustvari idealno zaščitno bariero za regeneracijo in takoj poskrbi za občutek ohladitve in pomiritve kože.

Formula je obogatena z glicerinom in pantenolom, da pomaga ohranjati raven vlage v koži in spodbuja njeno obnovitev. To mazilo v spreju za prvo pomoč, ki ne vsebuje konzervansov in dišav, je vlažilni izdelek, ki klinično dokazano pomiri zelo suho kožo. Koža je vidno regenerirana, zaščitena in obnovljena.

Študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga zelo suha, hrapava ali razdražena koža telesa dobro prenaša.

Glicerin: imenovan tudi glicerol, je humektant, kar pomeni, da pomaga pritegniti vodo in jo zadržati v koži. Prav zato je zelo učinkovita vlažilna snov, ki zgladi suho kožo in jo dolgotrajno zaščiti in neguje. Glicerol je brez barve in vonja ter je nestrupen.
Pantenol: pantenol in dekspantenol sta izraza, ki se na splošno uporabljata za poimenovanje iste sestavine. Gre za derivat pantotenske kisline (vitamin B-kompleksa), ki okrepi regeneracijo kože ter popravljanje celičnih poškodb.  Dokazano je, da pantenol/dekspantenol z redno uporabo občutno izboljša znake razdražene kože, kot so suhost, hrapavost, luščenje in rdečina.

Način uporabe:

  • 1. korak – Pred uporabo dobro pretresite.
  • 2. korak – Nanesite na kožo z razdalje 15 cm.
  • 3. korak – Po potrebi nežno vtrite v kožo.

Nanos ponovite tolikokrat, kot je potrebno. Ne uporabljajte na odprtih, krvavečih ali mokrih ranah. Ne pršite neposredno na obraz ali v njegovo bližino. Izogibajte se daljšemu pršenju in neposrednemu vdihavanju. Za najboljše rezultate uporabljate skupaj z izdelkom za umivanje občutljive in suhe kože, kot je Eucerin pH5 olje za prhanje.

Sestavine: Butane, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Paraffin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol.