Eucerin AtopiControl, čistilno olje

 

Pakiranje: 400ml

Sindet za prhanje in kopel za vsakodnevno uporabo. Barieri kože povrne lipide in zaščiti kožo pred izsušitvijo.

18,91 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Eucerin

Prednosti

 

✓ Primerno za dojenčke.

✓ Brez dišav.

✓ Koža izdelek zelo dobro prenaša.

 

 

Opis

 

Eucerin AtopiControl čistilno olje nežno očisti in pomiri atopijsko kožo, ublaži srbečico in preprečuje dodatno izsušitev. Izdelek uporabljajte vsak dan, v času izbruha in v fazi brez izraženih simptomov.

S svojo visoko vsebnostjo olja (več kot 50 % olj omega in drugih naravnih olj) zmehča kožo in jo zaščiti pred dodatno izsušitvijo ter ublaži srbečico. Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo med vsakodnevnim prhanjem ali kopanjem. Primerno je za odrasle, otroke in dojenčke, starejše od treh mesecev. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Glycine Soja Oil je sojino olje, dragocena sestavina, bogata z lecitinom in z visoko vsebnostjo linolne kisline (maščobna kislina omega-6). Vsebuje tudi α-linolensko kislino, tokoferole in fitosterole ter je dober vir maščobnih kislin omega-3. Visoka vsebnost lecitina poskrbi za odlično vlaženje kože, saj sojino olje tvori emulzijo z vodo in jo veže v poroženelo plast.

Eucerin AtopiControl čistilno olje ne vsebuje dišav, barvil in konzervansov, da se zmanjša tveganje za draženje kože. Blagi sindet brez agresivnih alkalnih komponent.

Način uporabe: Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo. Nežno ga vmasirajte in nato temeljito sperite. Z brisačo nežno popivnajte kožo do suhega, pri čemer pazite, da ne drgnete kože. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Sestavine: Glycine Soja, Ricinus Communis Seed Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Poloxamer 101, Laureth-9, Propylene Glycol, Aqua, BHT, Propyl Gallate.