Paro® Flexi grip, medzobna ščetka, roza – 2 mm

 

Pakiranje: 4 medzobne ščetke
Premer ščetke: 2.0 mm
Premer žice: 0.4 mm

Roza medzobne ščetke cilindrične oblike. Že pripravljene za uporabo, z udobnim gumijastim držalom. Posebej tanke in nežne.

 

5,50 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Paro

Prednosti

 

 Izredno tanka in nežna ščetka se prileže v najožje medzobne prostore.

✓ Udobno, nedrseče gumijasto držalo omogoča dober oprijem med čiščenjem in je primerno za uporabnike vseh generacij.

✓ Higienski pokrovček olajša shranjevanje in zaščiti ščetine na potovanju.

PATENTIRANO: Paro® ISOLA tehnologija: Kovinska žica, na katero so pritrjene ščetine, je prevlečena s posebnim plastičnim materialom. Ta patentirana izolacija preprečuje poškodbe ter boleč in neprijeten ‘baterijski’ občutek, ki ga sicer povzroča kovina ob stiku z zobnimi vratovi ali polnili.

Opis

 

Izredno tanke, mehke in nežne medzobne ščetke cilindrične oblike z udobnim gumijastim držalom. Kovinska žica, na katero so pritrjene ščetine, je prevlečena s posebnim plastičnim materialom, kar preprečuje boleč občutek med uporabo.
Priložen tudi higienski pokrovček, ki omogoča zaščito krtačke ter lažje shranjevanje.

Uporaba:
Konico ščetke pod kotom nežno vstavite v trikotno špranjo med dvema zoboma ter dlesnijo. Nato ščetko izravnajte v bolj horizontalen položaj ter jo nežno potisnite do konca. Ne tiščite je na silo, saj obstaja velika verjetnost, da boste dlesen na tak način poškodovali. V kolikor se ščetka v medzobni prostor ne prileže, izberite ustreznejšo velikost. Za lažjo uporabo pri zadnjih zobeh upognite žico ščetke za 90°.

 

Morda vam bo prav tako všeč…