Nasodren, pršilo za nos

 

Pakiranje: 50ml

Nasodren pršilo za nos je vodna raztopina, ki vsebuje naravni izvleček ciklame.

 

16,40 z DDV

Prednosti

 

✓ 100 % naravno pršilo za uporabo pri sinusitisu.

✓ Simptomatsko olašanje v nekaj minutah.

✓ Čisti in prazni sluz iz sinusov in nosnih votlin.

✓ Liofilizirani naravni izvleček Cyclamen europaeum L.

✓ Ciklama je vključena v Evropskih smernicah ORL specialistov.

✓ Klinično testirano delovanje.

 

Opis

 

Kaj je Nasodren® pršilo za nos?
Nasodren pršilo za nos je naravna vodna raztopina, ki vsebuje izvleček ciklame in se aplicira v nosnice s pršenjem. Rastlinski izvleček ciklame aktivira mehanični drenažni učinek, ki omogoči izločanje nakopičenih mukoznih izločkov.
Kdaj uporabiti Nasodren®?
Nasodren pršilo za nos se uporablja za čiščenje in drenažo mukoznih izločkov, ki se zadržujejo v nosni votlini in zgornjih dihalnih poteh in omogoča olajšanje simptomov pri nosni kongestiji (zamašenem nosu).
Kako se Nasodren® uporablja?
Nasodren pršilo za nos enkrat dnevno enkrat popršimo v vsako nosnico in to ponavljamo teden dni. Priporočljiva je uporaba zvečer.

Vsebina: 1 steklenička, ki vsebuje 50 mg liofiliziranega praška izvlečka ciklame, 1 plastenka, ki vsebuje 5 ml prečiščene vode in 1 pršilka za nos.
Ko raztopino pripravite, morate NASODREN hraniti v hladilniku, pri temperaturi 2-8 °C, zaščiteno pred svetlobo, največ 16 dni.

Sestavine: Zdravilna učinkovina je liofiliziran prašek iz soka in naravnega vodnega izvlečka svežih gomoljev ciklame (Cyclamen europaeum L.) 50mg. Topilo (5 ml prečiščene vode) je namenjeno za rekonstitucijo liofiliziranega praška. Ne vsebuje dodatnih sestavin, konzervansov ali kloridov.

Način uporabe: Popršite enkrat dnevno v vsako nosnico, približno dve uri pred spanjem. Ne vdihujte med aplikacijo! Ne glede na simptomatsko izboljšanje, je pomembno, da Nasodren uporabljajte najmanj 7-10 dni. S takšnim načinom uporabe zagotavljamo popolno izpraznitev sinusnih votlin. Ne uporabljajte dlje od 14 dni!

Opozorila: Natančno preberite priloženo navodilo pred prvo uporabo, da bi zmanjšali pojav neželenih učinkov. Če uporabljajte antikoagulantna/antikolinergična zdravila se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Nasodren pršilo za nos lahko uporabljajo le odrasli in otroci starejši od 5 let. Shranjujete nedosegljivo otrokom. Ne vdihujte med aplikacijo!