Paranit Extra Strong šampon za lase

 

Pakiranje: 200ml + glavnik

Paranit Extra Strong šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid z las. Odstranjuje in ščiti.

 

22,06 z DDV

Ni na zalogi

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Klinično dokazana učinkovitost.

✓ Hiter – odstrani uši v 5 minutah.

✓ Ščiti pred ponovnim pojavom uši do 72 ur.*

✓ Ne vsebuje insekticidov.

✓ Dermatološko testirano.

*LPF zaščita in pedikulicidna aktivnost za uničevanje uši sta bili dokazani z ex vivo podatki. Paranit šampon ubije 100% uši in skoraj 100% gnid. Za uspešnejše odstranjevanje gnid priporočamo, da izdelek pustite delovati 10 minut. Uporabite zadostno količino izdelka in temeljito razčešite lase, da odstranite vse gnide. V primeru ponovnega pojava uši, je potrebno postopek odstranjevanja ponoviti.

 

Opis

 

Paranit Extra Strong šampon za odstranjevanje in zaščito pred naglavnimi ušmi in gnidami je klinično testiran in dokazano učinkovit* proti naglavnim ušem.
Ima trojno delovanje:
A) Odstranjuje – uši zaduši in izsuši že v 5 minutah, za uspešnejše odstranjevanje gnid pustite delovati do 10 minut. Paranit Extra Strong šampon za odstranjevanje in zaščito pred naglavnimi ušmi in gnidami ne vsebuje insekticidov, zato naglavne uši ne morejo razviti odpornosti na njegove sestavine.
B) Zaščiti – Paranit Extra Strong šampon za odstranjevanje in zaščito pred naglavnimi ušmi in gnidami vsebuje LPF faktor, ki vzpostavi ušem neprijazno okolje in ščiti pred ponovno okužbo z ušmi do 72 ur*.
C) Umije – hkrati odstranjuje uši in neguje lase.

Način uporabe: 

  • Pregledujte suhe lase, pramen za pramenom, s priloženim gostim glavnikom proti ušem.
  • Enakomerno nanesite zadostno količino Paranit Extra Strong šampona na SUHE LASE. Prekrijte vse lase in celotno lasišče. Dobro vtrite šampon od korenin do konic las, pri čemer bodite še posebej pozorni na predel lasišča za ušesi in zatilje. Proti ušem pustite delovati 5 minut, za uspešnejše odstranjevanje gnid pustite delovati do 10 minut.
  • Dodajte zadostno količino vode, da se šampon speni. Temeljito umijte in sperite lase. Bodite pozorni, da so lasje dobro sprani.
  • Preden lase posušite, uporabite priložen Paranit glavnik proti ušem, da odstranite uši in gnide. Pri tem glavnik sproti redno čistite.

Proizvajalec: Medgenix Benelux nv, Vliegveld 21, B-8560 Wevelgem.

Opozorila: Pred uporabo preberite celotno navodilo za uporabo.

*LPF zaščita in pedikulicidna aktivnost za uničevanje uši sta bili dokazani z ex vivo podatki. Paranit šampon ubije 100% uši in skoraj 100% gnid. Uporabite zadostno količino izdelka in temeljito razčešite lase, da odstranite vse gnide.