Akcija!

Prima troslojna medicinska maska tip IIR za odrasle

 

Barva: modra in roza

Proizvedeno v Sloveniji!

Zaščita z masko je pomembna, saj ob upoštevanju ostalih higienskih ukrepov (pravilno umivanje rok, izogibanje dotikanja obraza in sluznic, pravilno kašljanje in kihanje, izogibanje tesnejših stikov z bolnikom) še dodatno zmanjšuje nevarnost prenosa okužbe.

Naj bosta vaše  zdravje in varnost na prvem mestu!

4,907,90 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Maska je v celoti izdelana v Sloveniji.

✓ Maska nima vonja, je izredno mehka in se ne bo obarvala ali samodejno raztrgala.

✓ Vgrajena nosna sponka omogoča prilagoditev maske vašemu obrazu.

✓ Zunanja plast je odporna na brizge tekočine, ki ne prepuščajo v notranjost.

✓ Učinkovitost bakterijske filtracije je > 98 %.

Opis

 

Zaščita z masko je pomembna, saj ob upoštevanju ostalih higienskih ukrepov (pravilno umivanje rok, izogibanje dotikanja obraza in sluznic, pravilno kašljanje in kihanje, izogibanje tesnejših stikov z bolnikom) še dodatno zmanjšuje nevarnost prenosa okužbe.
Medicinska maska za obraz, tip IIR, je enostaven medicinski pripomoček, s katerim boste sebe in svoje sogovornike zaščitili pred kapljičnim prenašanjem virusov, ki se prenašajo s kihanjem, kašljanjem in govorom. Maska bo preprečila, da boste vdihnili potencialno okužene kapljice (aerosol) oziroma vam bo preprečila, da boste v primeru okužbe, virus širili naprej. Že okuženi osebi pa maska preprečuje širjenje okužbe v okolico.

Pol obrazne maske za zaščito dihalnih organov pred delci, so proizvedene po harmoniziranem standardu EN 14683:2019 + AC:2019.

Sestava: Trislojna medicinska obrazna maska za enkratno uporabo je narejena iz mehkega in udobnega materiala. Zunanji sloj  sestavlja netkana tkanina iz steklenih vlaken, srednji  antibakterijski filtrirni papir, notranji pa bela, hipoalergenska plast celuloze. Maska ima vgrajeno aluminijasto sponko za nosni nastavek in mehko okroglo elastiko za ušesa.

Garancija kakovosti:
Ko je kvaliteta na prvem mestu
Smo uveljavljeno invalidsko podjetje z večletno tradicijo , ki z znanjem in uporabo sodobnih tehnologij
zagotavljamo kvalitetne produkte in storitve. Usmerjeni v prihodnost in potrebam na trgu, imamo tudi
lastno proizvodnjo 3-slojnih medicinskih mask za enkratno uporabo.
Naša vizija je iskanje rešitev, kvalitetno in predano.

Navodila za uporabo: Pred namestitvijo maske si dobro umijemo ali razkužimo roke. Masko primemo za elastična trakova in jo obrnemo tako, da je nosna sponka na zgornji strani. Bela stran je obrnjena navznoter. Masko nadenemo čez nos, usta in brado ter si jo okoli korena nosu oblikujemo tako, da se čim bolj prilega obrazu. Po uporabi masko odstranimo tako, da primemo za obe elastiki. Maske se nikoli ne dotikamo spredaj. Uporabljeno masko odvržemo v za to ustrezen smetnjak. Umijemo ali razkužimo si roke.

 

 

Način shranjevanja: Maske shranjujte v originalni embalaži. Ne izpostavljajte jih kemikalijam, vlagi ali umazaniji.

Poreklo: Slovenija

Proizvajalec: Prima IP d.o.o.

Opozorilo: Medicinska obrazna maska je namenjena za enkratno uporabo in jo je potrebno po uporabi zavreči. Zamenjamo jo na 2-3 ure oziroma, ko postane vlažna.

Odločba JAZMP o vpisu medicinskega pripomočka

 

Dodatne informacije

Pakiranje

20 mask, 50 mask

Barva

Modra, Roza

Morda vam bo prav tako všeč…