Ultrazvočni vlažilec zraka in razpršilec eteričnih olj Big

 

V zimskem času, ko je kurilna sezona na vrhuncu, so naša gospodinjstva izpostavljena suhemu zraku. Ultrazvočni vlažilnik prostora je odlična rešitev za težave s suhim zrakom doma ali v pisarni. Ultrazvočna tehnologija zagotavlja tiho delovanje, zato ga lahko uporabljate v vseh prostorih, tudi spalnicah.

 

59,90 z DDV

Opis

 

Vlažilec zraka, ki mu lahko dodamo eterična olja, združuje prednosti vlaženja in aromaterapije v enem izdelku! Ves čas boste uživali naravne prednosti 100% čistih in naravnih eteričnih olj. Osveži in navlaži zrak v prostorih vseh velikosti, od najmanjše do največje, zahvaljujoč regulacijskemu gumbu za izpust pare. Pomaga dihati v hladnih in suhih sezonah in pomaga ohranjati zdravo okolje.

V vodo lahko nakapljamo eterično olje in se sprostimo s svojo priljubljeno aromaterapijo. Količino meglice lahko prilagodite z obračanjem gumba za nastavitev meglice. Osvetlitev vlažilnika lahko vklopite ali izklopite s stikalom na zadnji strani vlažilnika. Vlažilnik ima varnostni sistem, ki izdelek izklopi, preden zmanjka vode; ta varnostna funkcija je namenjena zaščiti vlažilnika pred poškodbami.

Velikost: 17x17x34,54 cm
Prostornina: 2,2 litra
Napajanje: 100-240 V ~ 50/60 Hz
Odvod meglice: pribl. 130 ml/h
Trajanje: 16 / 40h
Poraba energije: 30W
Št. Led: 4
Material: PP + ABS
Frekvenca ultrazvoka: 2,4MH

Izjavljamo, da je ta izdelek testiran in certificiran. Naprava ima 2-letno garancijo za proizvodne napake, nastale med ustreznim obratovanjem v skladu z navodilom proizvajalca.