Dr. Grandel 2 v 1 čistilna pena

 

Pakiranje: 200 ml

Poživljajoča čistilna pena z učinkom pilinga, za globinsko očiščeno kožo.

 

23,59 z DDV

Prednosti

 

✓ Globinsko čisti kožo.

✓ Odstranjuje nečistoče.

✓ Lahka tekstura.

 

Opis

 

Poživljajoča čistilna pena z učinkom pilinga globinsko čisti kožo in odstranjuje nečistoče.

Način uporabe: Zjutraj in zvečer nanesite na obraz, vrat in dekolte z rahlo navlaženimi rokami, zmasirajte in sperite z mlačno vodo. Pazite, da ne pride v oči.

Sestavine: Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycolic Acid, Decyl Glucoside, Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Tartaric Acid, Sodium Citrate, Sodium Oleth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Parfum (Fragrance).

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Kozmetika Dr. Grandel je poznana v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Skozi 17 linij ponuja odlične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Učinkovitost in primernost izdelkov se zagotavljata z upoštevanjem strogih predpisov. Toleranca je zagotovljena s poudarkom na potrebah kože, kjer se sestavine osredotočajo na to, kar je najboljše za kožo. Izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože.

Poreklo: Nemčija