Dr. Grandel Micell Cleansing Water, micelarna čistilna voda

 

Pakiranje: 200ml

Čistlna vodica s tehnologijo micelov ponuja svobodno in globinsko očiščeno kožo. Poskrbi za globinsko čiščenje por, lahko pa se uporablja tudi za odstranjevanje ličil z oči in ustnic.

 

17,46 z DDV

Prednosti

 

✓ Globinsko očiščena koža.

✓ Uporablja se brez vode, zato je primeren tudi za potovanja.

✓ Deluje protivnetno in zmanjšuje pore.

✓ Uporablja se tudi za odstranjevanje ličil z oči in ustnic.

 

 

Opis

 

Čistilna vodica s tehnologijo micelov poskrbi za svobodno in globinsko očiščeno kožo. Globinsko očisti pore, lahko pa se uporablja tudi za odstranjevanje ličil z oči in ustnic. Uporablja se brez vode, zato je primerna tudi za potovanja. Deluje protivnetno in zmanjšuje pore.

Način uporabe: Nanesite na bombažne blazinice in najprej odstranite ličila v predelu okoli oči. Nato očistite obraz, vrat in dekolte. Če je potrebno, sperite z vodo. Idealno za potovanja, saj se lahko uporablja brez vode.

Sestavine: Aqua (Water), Pentylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Propanediol, Sodium Chloride, Pantolactone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bioflavonoids, Citric Acid, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract.

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Kozmetika Dr. Grandel je poznana v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Skozi 17 linij ponuja odlične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Učinkovitost in primernost izdelkov se zagotavljata z upoštevanjem strogih predpisov. Toleranca je zagotovljena s poudarkom na potrebah kože, kjer se sestavine osredotočajo na to, kar je najboljše za kožo. Izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože.

Poreklo: Nemčija