Dr. Grandel Soft Tonic, pomirjujoči tonik

 

Pakiranje: 200ml

Pomirjujoč in vlažilen tonik za obraz, vrat in dekolte. Poživi kožo po čiščenju in jo pripravi na nadaljnjo nego. Vsebuje vlažilne sestavine, preprečuje občutek zatezanja in koži takoj podari občutek svežine.

 

23,66 z DDV

Prednosti

 

✓ Pomirja občutljivo in napeto kožo.

✓ Koži daje občutek sproščenosti in jo dodatno navlaži.

✓ Vsebuje vlažilne sestavine in preprečuje občutek zatezanja.

✓ Koži takoj podari občutek svežine.

 

Opis

 

Pomirjujoč in vlažilen tonik za obraz, vrat in dekolte – brez alkohola. Poživi kožo po čiščenju in jo pripravi na nadaljnjo nego. Vsebuje vlažilne sestavine, preprečuje občutek zatezanja in koži takoj podari občutek svežine. Pomirja občutljivo in napeto kožo, jo dodatno navlaži in ji daje občutek sproščenosti.

Način uporabe: Tonik nanesite na očiščeno kožo z blazinico vate.

Sestavine: Aqua (Water), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium PCA, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Allantoin, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance). 

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Kozmetika Dr. Grandel je poznana v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Skozi 17 linij ponuja odlične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Učinkovitost in primernost izdelkov se zagotavljata z upoštevanjem strogih predpisov. Toleranca je zagotovljena s poudarkom na potrebah kože, kjer se sestavine osredotočajo na to, kar je najboljše za kožo. Izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože.

Poreklo: Nmečija