Trudi Baby Care Šampon za lase 250ml

 

Pakiranje: 250ml ali 500ml

Šampon za lase s cvetnim prahom za umivanje nežnih in občutljivih otroških las.

 

6,98 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Trudi

Prednosti

 

✓ Primerno za vsakodnevno uporabo.

✓ Ne draži oči.

✓ Pripomore k lažjemu razčesavanju.

✓ Vsebuje cvetni prah.

Opis

 

Trudi šampon za lase s cvetnim prahom je narejen posebej za umivanje nežnih in občutljivih otroških las in je primeren za vsakodnevno uporabo.

  • Nežne sestavine za čiščenje, pridobljene iz kokosovih palm in fiziološki pH ne dražijo lasišča in nudijo pomirjujočo ter uravnoteženo nego.
  • Cvetni prah oskrbuje lasne korenine s potrebnimi hranljivimi sestavinami, ki otroške lase zmehčajo, jim dodajo lesk in pripomorejo, da se lasje lažje razčešejo.

Blaga sestava šampona ne draži dojenčkovih oči. 

Način uporabe: Majhno količino šampona nanesite na vlažne lase, nalahko vtrite in nato sperite z mlačno vodo.

Izbrane sestavine: sredstvo za umivanje iz kokosove palme (Cocos nucifera), izvleček cvetnega prahu.

Garancija kakovosti: Trudi otroška kozmetika je rezultat skrbnega raziskovanja in pazljive izbire kakovostnih sestavin, vse iz ljubezni in skrbi za naš najmlajše. Izkoristili smo vse darove čebel, ki nastajajo v panju (med, nektar, cvetni prah, vosek in propolis) in ustvarili izdelek z veliko naravnih sestavin, ki otroški koži nudijo dovolj zaščite in blago nego. Ker vsebujejo tako nežne in naravne sestavine, so ti izdelki primerni za vsakodnevno nego in nego najnežnejše otroške kože. Trudi otroška kozmetika je rezultat skrbnega raziskovanja in pazljive izbire kakovostnih sestavin, vse iz ljubezni in skrbi za naš najmlajše.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

250 ml, 500ml