Trudi Baby Care vlažilna in zaščitna krema

 

Pakiranje: 100 ml

Vlažilna in zaščitna krema s propolisom je primerna za tanko in občutljivo otroško kožo.

 

7,47 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Trudi

Prednosti

 

✓ Primerno za vsakodnevno uporabo.

✓ Vsebuje karitejevo maslo, propolis in bisabolol.

✓ Krema se hitro in z lahkoto vpija.

 

 

Opis

 

Trudi vlažilna in zaščitna krema ima vlažilne, mehčalne in zaščitne lastnosti. Njene sestavine so prilagojene za tanko in občutljivo otroško kožo. Nepogrešljiva je pri izpostavljenosti zunanjim vplivom, kot so veter, hladen zrak in sonce, ki povzročajo rdečico in dražijo nežno otroško kožo.

  • Karitejevo maslo z visoko vsebnostjo nenasičenih maščobnih kislin in vitaminov A in E hrani kožo, ji nudi zaščito pred zunanjimi vplivi in izsuševanjem ter zagotavlja dolgotrajno vlaženje.
  • Pomirjujoči sestavini propolis in bisabolol zboljšujeta splošno stanje kože in podpirata njene naravne mehanizme in funkcije ter pospešujeta njeno obnovo.

Krema se nežno razmaže, hitro in z lahkoto vpija, s čimer se nežni otroški koži povrneta vlažnost in mehkoba. 

Način uporabe: Kremo nanesite v tanki plasti in jo nežno razmažite. Kremo lahko uporabljate vsak dan.

Izbrane sestavine: karitejevo maslo (Butyrospermum parkii), kokosovo olje (Cocos nucifera), bisabolol, propolis.

Garancija kakovosti: Trudi otroška kozmetika je rezultat skrbnega raziskovanja in pazljive izbire kakovostnih sestavin, vse iz ljubezni in skrbi za naš najmlajše. Izkoristili smo vse darove čebel, ki nastajajo v panju (med, nektar, cvetni prah, vosek in propolis) in ustvarili izdelek z veliko naravnih sestavin, ki otroški koži nudijo dovolj zaščite in blago nego. Ker vsebujejo tako nežne in naravne sestavine, so ti izdelki primerni za vsakodnevno nego in nego najnežnejše otroške kože. Trudi otroška kozmetika je rezultat skrbnega raziskovanja in pazljive izbire kakovostnih sestavin, vse iz ljubezni in skrbi za naš najmlajše.