Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo

 

Pakiranje: 50 ml

Dnevna in/ali nočna krema za takojšnje udobje kože in pomiritev močne občutljivosti.

 

26,17 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Eucerin

Prednosti

 

✓ Odlična podlaga za ličila.

✓ Nekomedogeno.

✓ Hitro se vpije.

✓ Brez konzervansov.

✓ Brez parabenov.

✓ Brez parafina.

✓ Brez dišav.

✓ Brez alkohola.

✓ Brez barvil.

✓ Brez emulgatorjev.

 

Opis

 

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo pomagata uravnavati tri stalne dejavnike pri zelo občutljivi koži: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja. Pri razvoju linije proti rdečici in linije UltraSENSITIVE je Eucerin ubral celovit pristop k negi kože, ki vpliva na trikotnik zelo občutljive kože in tako razvil izdelke za vse potrebe. Ker ima zelo občutljiva koža običajno oslabljeno bariero, zunanji povzročitelji stresa zlahka prodrejo vanjo in razdražijo čutilna vlakna v koži. Ta nato hitreje in veliko močneje reagirajo kot tista, ki jih ščiti zdrava bariera kože. Pojavijo se neprijetni občutki, ki jih prizadeti med drugim subjektivno opisujejo kot skelenje ali pekočo bolečino.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo je priporočljiv za zelo občutljivo kožo, katere glavna težava je neprijeten občutek brez vidnih znakov rdečine. Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ima lahko formulo z inovativno aktivno sestavino SymSitive*, ki je bila posebej razvita za zelo občutljivo kožo. SymSitive* deluje kot učinkovit regulator občutljivosti neposredno pri izvoru hiperreaktivnosti. Poleg takojšnje pomiritve kože Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo poskrbi tudi za dolgotrajno udobje zelo občutljive kože.

SymSitive: hitro delujoča sestavina, ki je bila posebej razvita za zelo občutljivo kožo. Ker uravnava občutljivost hiperreaktivnih čutilnih vlaken, ki so kriva za pekočo bolečino, skelenje in ščemenje pri zelo občutljivi koži, zagotavlja takojšnjo pomiritev kože. Ne samo da ublaži pretirane reakcije kože, ampak tudi izboljša njeno toleranco, z redno uporabo pa pomaga izboljšati odpornost kože proti povzročiteljem stresa.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ima »čisto« formulo, kar pomeni, da vsebuje omejeno število sestavin. Njegova embalaža je zasnovana s sistemom dvojnega ventila, ki ščiti pred kontaminacijo.

Način uporabe: Za takojšnje in dolgotrajno udobje kože, optimalno vlaženje in zmanjšanje draženja izdelek nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na dobro očiščen obraz.

Sestavine: Aqua, Squalane, Glycerin, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Arginine HCL, Cetearyl Alcohol, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer, Sodium Carbomer, Caprylyl Glycol.