Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo

 

Pakiranje: 50 ml

Dnevna in nočna krema, ki vsebujeta SymSitive*, za suho, zelo občutljivo kožo.

 

26,17 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Eucerin

Prednosti

 

✓ Odlična podlaga za ličila.

✓ Nekomedogeno.

✓ Hitro se vpije.

✓ Brez konzervansov, parabenov in parafina.

✓ Brez dišav, alkohola, barvil in emulgatorjev.

 

Opis

 

Eucerin je razvil dve liniji za zelo občutljivo kožo – linijo proti rdečici in linijo UltraSENSITIVE –, ki delujeta na tri znake in simptome, ki spremljajo to stanje kože: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja.

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo je priporočljiva za zelo občutljivo kožo, pri kateri je glavni simptom neprijeten občutek s pekočo bolečino, skelenjem ali srbečico, toda brez vidnih znakov rdečine. Krema, ki jo nanesete po čiščenju kože, deluje blažilno in takoj pomiri suho, zelo občutljivo kožo na obrazu, vratu in dekolteju ter s tem poskrbi za dolgotrajno udobje in zaščito kože. Obenem posebni voski v kremi kožo nahranijo in navlažijo.

Ker je za zelo občutljivo kožo značilna oslabljena bariera, čutilna vlakna pod njo hitreje in veliko močneje reagirajo na povzročitelje stresa. To draženje povzroči neprijetne občutke in rdečino, ki so značilni za zelo občutljivo kožo. Ta bogata pomirjajoča formula vsebuje SymSitive*, prvo aktivno dermokozmetično sestavino, ki učinkuje na izvor hiperreaktivnosti. SymSitive* učinkovito deluje kot regulator občutljivosti, tako da zmanjša aktivacijo občutljivih čutilnih vlaken v povrhnjici.

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo takoj pomiri zelo občutljivo suho kožo, z redno uporabo pa pomaga zaščititi bariero in izboljšati tolerančni prag kože.

Tako kot vsi drugi izdelki iz linij Eucerin za zelo občutljivo kožo ima tudi Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo embalažo, ki preprečuje kontaminacijo. Poleg tega vsebuje le omejeno število sestavin, kar zagotavlja večjo čistost in manjše tveganje za reakcije kože.

Klinične in dermatološke študije dokazujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga zelo občutljiva koža dobro prenaša.

SymSitive: je hitro delujoča sestavina, ki je bila posebej razvita za zelo občutljivo kožo. Ker uravnava občutljivost hiperreaktivnih čutilnih vlaken, ki so kriva za pekočo bolečino, skelenje in ščemenje pri zelo občutljivi koži, zagotavlja takojšnjo pomiritev kože. Ne samo da ublaži pretirane reakcije kože, ampak tudi izboljša njeno toleranco, z redno uporabo pa pomaga izboljšati odpornost kože proti povzročiteljem stresa.

Način uporabe: Za takojšnje in dolgotrajno udobje kože, zmanjšanje draženja in optimalno vlaženje izdelek nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na dobro očiščen obraz.

Sestavine: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Cetyl Palmitate, Methyl Palmitate, Olus Oil, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Polyacrylate, Arginine HCL, 4-t-Butylcyclohexanol Trans-Isomer, Caprylyl Glycol.