Akileine® Sprej za stopala in obutev 3v1

 

Vsebina: 150ml

Sprej za osvežitev stopal in obutve.

 

14,88 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Akileine

Prednosti

 

✓ Dezodorira obutev.

✓ Osveži stopala.

✓ Ščiti stopala pred močnim potenjem, maceracijo in neprijetnim vonjem.

✓ Suha stopala tekom celega dne.

✓ Nanaša se lahko tudi v nogavice.

✓ Ne masti in ne pušča madežev.

 

Opis

 

Sprej za osvežitev stopal in obutve.

Izbrane aktivne sestavine: Benzoin Resin – fungistatik in bakteriostatik, naravni mentol ustvari svež učinek.

Način uporabe: Zjutraj in zvečer popršite po stopalih (20 cm stran od kože), zvečer popršite v obutev in pustite delovati preko noči. Lahko se nanaša tudi v nogavice. Ne masti in ne pušča madežev.

Sestavine: Alcohol Denat, Butane,Propane, Isopropyl Myristate, Parfum (Fragrance), Menthol, Myristalkonium Saccharinate, Aqua (Water), Styrax Tonkinensis Resin Extract, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate.

Garancija kakovosti: Laboratoires ASEPTA je proizvajalec dermokozmetičnih izdelkov že več kot 75 let. Izdelki, v celoti zasnovani in izdelani v kneževini Monako, so rezultat najsodobnejšega napredka na področju kozmetologije. AKILEÏNE je danes vodilna znamka za nego nog v Franciji, ECRINAL vodilna na področju nege nohtov.

Zaveza:

  • Dermatološka varnost. Izbrane učinkovine v ustreznih odmerkih.
  • Standardi. Skladnost s predpisi in mednarodnimi standardi, ki trenutno veljajo na področju kozmetične industrije.
  • Certifikati. Vsi izdelki blagovnih znamk AKILEÏNE®, COUP D’ECLAT®, ECRINAL®, D´ÂME NATURE® in VITA CITRAL® so zasnovani skupaj z ekipami kemikov in farmacevtov. Patenti so ekskluzivni, edinstveni in jih drugi laboratoriji ne morejo uporabljati in tržiti.
  • Aktivne učinkovine in sestavine. Vse sestavine in substance spoštujejo dermatološko varnost in biološko učinkovitost. Sestavine uporabljene v izdelkih so strogo preverjene in premišljeno izbrane, prepoznane po svoji učinkovitosti in neškodljivosti.
  • Sledljivost. Dosleden nadzor izvora in kakovosti surovin. Sledljivost vseh sestavnih elementov kot tudi končnih izdelkov.
  • Testiranje. Vsi izdelki Laboratoires ASEPTA so podvrženi testom učinkovitosti in neškodljivosti ter skladni s kozmetično zakonodajo. Klinične in dermatološke študije izvajajo in nadzirajo ustrezno usposobljeni strokovnjaki. Vsak izdelek je testiran v realnih okoliščinah uporabe.