Cosmonatura Aloe Vera 100% gel, 100ml

 

Cosmonatura 10%% Aloe Vera gel z ekoloških plantaž Kanarskih otokov. Z vitaminom C, E in provitaminom B5.

 

7,93 z DDV

Kategoriji: ,

Prednosti

 

✓ Naravni gel Aloe vere.

✓ Z ekoloških plantaž Kanarskih otokov.

✓ Pridobljen certifikat Ecoactive inTransAloeVera.

 

Opis

 

Kožo globinsko ščiti, vlaži in ji pomaga pri obnovi. Zaradi svojih blagodejnih učinkov se ga uporablja za  vsakodnevno nego kože, posebej priporočljiv pa je za nego razdražene kože ob manjših sončnih opeklinah, za nego aknaste in problematične kože, nego kože s strijami ter masažo utrujenih nog.

Naravni gel Aloe vere vsebuje aminokisline, polisaharide, vitamine, minerale, encime, trigliceridne sterole in sluzi.

Navodila za uporabo: Gel po potrebi nanesite na kožo in nežno vmasirajte.

Garancija kakovosti: Cosmonatura Aloe Vera gel je pridobil certifikat Ecoactive, ki ga prejmejo kozmetični izdelki, katerih sestavine so izključno naravnega izvora ali pa jih pridelajo na ekoloških plantažah. Certifikat TransAloeVera potrjuje ekološki izvor surovin, pridobljenih izključno iz svežih listov Aloe Vere Barbadensis Miller, ki so bili obdelani zgolj z mehanskimi postopki. Vsi listi so ročno nabrani in očiščeni, stabilizacija in obstojnost izdelka pa se dosežeta izključno z naravnimi sestavinami. Certifikat zagotavlja, da so izdelki visoko kakovostni in zagotavljajo optimalne rezultate.
Cosmonatura podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 v Barceloni. Ustanovitelji so bili že takrat navdušeni nad številnimi blagodejnimi učinki aloe vere, zato so se odločili narediti edinstveno linijo naravne kozmetike, ki zagotavlja optimalen izkoristek hranil in maksimalen učinek. Pri izdelavi svojih izdelkov uporabljajo izključno aloe vero vzgojeno na ekoloških plantažah Kanarskih otokov in Andaluzije. Celoten proces proizvodnje zagotavlja Cosmonatura. Za nadzor kakovosti in varnosti kozmetike je podjetje razvilo posebno oblikovane laboratorije, kar pomeni, da je vsa kozmetika pred vstopom na trg temeljito testirana, s tem pa se potrošniku zagotovi maksimalno varnost in kakovost izdelkov. Kakovost kozmetike Cosmonatura potrjujeta tudi certifikata Ecoactive in Transaloevera. Pohvalijo se lahko tudi z odličnim razvojno-tehnološkim oddelkom, ki skrbi za stalno razvijanje novih formul in oblik kozmetike za doseganje še boljših in bolj optimalnih rezultatov.

Sestavine: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Carbomer, Phenoxyethanol, Panthenol, Inositol, Ascorbic Acid, Citric Acid, Tocopheryl Acetate.

Opozorila: v primeru stika z očmi sperite z vodo. Hranite izven dosega otrok.

Distributer za Slovenijo: Bimedia d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno, Za otroke