Eucerin deo dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu

 

Pakiranje: 50 ml

Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna za uporabo tudi pri občutljivi koži ali intoleranci za dezodorante.

 

8,96 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Eucerin

Prednosti

 

✓ Brez dišav.

✓ Brez alkohola.

 

Opis

 

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu ne vsebuje potencialno dražečih snovi, kot so dišave, alkohol, konzervansi in barvila. Ker koži povrne naravno pH-vrednost, je tudi prijazen do kože. Formula je bila preizkušena pri ljudeh z zelo občutljivo kožo in atopijskim dermatitisom ter pri ljudeh z intoleranco za dezodorante ali ekcemom pazduh in je dokazano učinkovita.

Klinične študije dokazujejo, da izdelek nudi 24-urno zaščito pred neprijetnim vonjem celo pri intoleranci za dezodorante, ekcemu in atopijskem dermatitisu.

Aluminijev klorohidrat: je kemično pridobljena aktivna sestavina v antitranspirantih. Deluje tako, da zamaši kanale žlez znojnic, s čimer zmanjša izločanje potu. Poleg tega ima aluminijev klorohidrat protibakterijske učinke.

Način uporabe: nanesite vsako jutro ali večer po prhanju oziroma po potrebi.

Sestavine: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, PEG-8, Trisodium EDTA, Citric Acid, Glyceryl Caprate, Lanolin Alcohol, Diammonium Citrate, Bisabolol, BHT