Paro® 3star grip, trikotna medzobna ščetka, 4 različne velikosti

 

Pakiranje: 4 medzobne ščetke

Medzobne ščetke trikotne oblike v različnih velikostih. Že pripravljene za uporabo, z udobnim gumijastim držalom.

 

7,00 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Paro

Prednosti

 

✓ Začetni paket, ki vsebuje štiri različne velikosti medzobnih ščetk, je primeren predvsem za uporabnike, ki se prvič srečujejo z medzobnimi ščetkami in niso povsem prepričani, kakšen premer ščetke naj uporabijo, kot tudi za tiste, ki imajo precejšen razpon velikosti medzobnih prostorov.

✓ Udobno, nedrseče gumijasto držalo omogoča dober oprijem med čiščenjem in je primerno za uporabnike vseh generacij.

✓ Higienski pokrovček olajša shranjevanje in zaščiti ščetine na potovanju.

 PATENTIRANO: Paro® 3STAR: Patentiran trikotni prerez ščetke omogoča, da se ščetka anatomsko prilega v medzobne prostore in jih v primerjavi s klasično okroglo medzobno ščetko do 30% bolje očisti.

PATENTIRANO: Paro® ISOLA tehnologija: Kovinska žica, na katero so pritrjene ščetine, je prevlečena s posebnim plastičnim materialom. Ta patentirana izolacija preprečuje poškodbe ter boleč in neprijeten ‘baterijski’ občutek, ki ga sicer povzroča kovina ob stiku z zobnimi vratovi ali polnili.

Opis

 

Patentirane spiralne ščetke za medzobno higieno s trikotnim prerezom zaradi anatomskega prileganja v medzobne prostore lažje prodrejo in jih v primerjavi s konvencionalnimi okroglimi medzobnimi ščetkami do 30% bolje očistijo. Kovinska žica, na katero so pritrjene ščetine, je prevlečena s posebnim plastičnim materialom, kar preprečuje boleč občutek med uporabo.
Priložen tudi higienski pokrovček, ki omogoča zaščito krtačke ter lažje shranjevanje.

V blistru se nahajajo:
3star grip rdeča medzobna ščetka – Ø ščetke 2.0 mm, Ø žice 0.5 mm, 1x
3star grip rumena medzobna ščetka – Ø ščetke 2.6 mm, Ø žice 0.6 mm, 1x
3star grip modra medzobna ščetka – Ø ščetke 3.5 mm, Ø žice 0.7 mm, 1x
3star grip zelena medzobna ščetka – Ø ščetke 4.5 mm, Ø žice 0.8 mm, 1x

Uporaba:
Konico ščetke pod kotom nežno vstavite v trikotno špranjo med dvema zoboma ter dlesnijo. Nato ščetko izravnajte v bolj horizontalen položaj ter jo nežno potisnite do konca. Ne tiščite je na silo, saj obstaja velika verjetnost, da boste dlesen na tak način poškodovali. V kolikor se ščetka v medzobni prostor ne prileže, izberite ustreznejšo velikost. Za najbolj efektivno čiščenje obrnite ščetko tako, da se širši del ščetin (dno trikotnika) med uporabo stika z dlesnijo. Za lažjo uporabo pri zadnjih zobeh upognite žico ščetke za 90°.

 

Morda vam bo prav tako všeč…