Paro® Isola F, zamenljiva medzobna ščetka – 1.9 mm

 

Pakiranje: 5 ščetk + 1 držalo
Premer ščetke: 1.9 mm
Premer žice: 0.5 mm

Bele zamenljive medzobne ščetke cilindrične oblike. V priročni posodici sta priložena tudi pokrovček in majhno držalo.

 

5,20 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Paro

Prednosti

 

✓ Priročna plastična posodica olajša shranjevanje in zaščiti ščetine na potovanju.

PATENTIRANO: Paro® ISOLA tehnologija: Kovinska žica, na katero so pritrjene ščetine, je prevlečena s posebnim plastičnim materialom. Ta patentirana izolacija preprečuje poškodbe ter boleč in neprijeten ‘baterijski’ občutek, ki ga sicer povzroča kovina ob stiku z zobnimi vratovi ali polnili.

PATENTIRANO: Paro® ISOLA F: Univerzalni sistem pritrjevanja zamenljivih medzobnih ščetk. Medzobne ščetke se vpnejo in uporabljajo v kombinaciji z držali Paro® ali klasičnimi zobnimi ščetkami Paro®.

Opis

 

Standardne zamenljive medzobne ščetke cilindrične oblike. Učinkovite tudi pri čiščenju fiksnih ortodontskih aparatov. Kovinska žica, na katero so pritrjene ščetine, je prevlečena s posebnim plastičnim materialom, kar preprečuje boleč občutek med uporabo.

Zamenljive medzobne ščetke se uporabljajo v kombinaciji z držali Paro®. Kot držala se lahko uporabljajo tudi vse klasične zobne ščetke Paro®, saj imajo na koncu ročaja luknjico, kamor lahko medzobne ščetke vpnemo z zasukom 90º. Vsakemu paketu medzobnih ščetk Paro® ISOLA F je dodano majhno držalo Paro® HANDY GRIP F in higienski pokrovček za zaščito krtačke med potovanjem.

 

Morda vam bo prav tako všeč…