A. Vogel Echinacea zobna pasta, 100g

 

Pakiranje: 100g

Zobna pasta iz ameriškega slamnika je namenjena naravni negi zob in občutljivih dlesni, ki so nagnjene k pogostejšim krvavitvam. Krepi čvrstost dlesni in ne škoduje sklenini.

 

7,34 z DDV

Kategorija: Blagovna znamka: A. Vogel

Prednosti

 

✓ Ekstrakt sveže ehinaceje in eteričnih olj

✓ Krepi čvrstost dlesni in ne škoduje sklenini.

✓ Namenjena naravni negi zob in občutljivih dlesni.

Opis

 

Echinacea zobna pasta je izdelana na osnovi tinkture iz svežega ameriškega slamnika. Uporabljate jo lahko za vsakodnevno redno čiščenje zob, še posebej pa je priporočljiva, če imate občutljive dlesni, ki so nagnjene k pogostejšim krvavitvam. Echinacea zobna pasta namreč krepi čvrstost dlesni in ne škoduje sklenini. Ker je popolnoma naravne sestave, ne vsebuje dodanega fluora, arom in penilcev. Tako jo boste z veseljem uporabljali vsi, ki prisegate na naravno nego zob in dlesni.

Način uporabe: Zaradi lastnosti, da se pri ščetkanju manj peni, vam priporočamo, da zobno ščetko navlažite še pred nanosom Echinacea zobne paste.

Sestava: Voda, sorbitol, prana kreda, alkohol, sladki koren (Glycyrrhiza glabra), srčna moč (Potentilla erecta), Astragalus gummifer, poprova meta (Mentha x piperita), škrlatni ameriški slamnik (Echinacea purpurea), borovnica (Vaccinium myrtillus), akacija (Acacia Catechu), rožmarin (Rosemarinus officinalis) in evkaliptus (Eucalyptus globulus).

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…