Paranit šampon za lase

 

Pakiranje: 200ml + glavnik

S Paranit šamponom za odstranjevanje odstranite naglavne uši v le 15 minutah in si hkrati operete lase.

 

16,62 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Preprost nanos.

✓ 15 minutni postopek.

✓ Prijeten vonj.

✓ Popolno izpiranje, dodatni šampon ni potreben.

 

Opis

 

Paranit šampon za odstranjevanje uši in gnid je klinično testiran in dokazano učinkovit* proti naglavnim ušem: njegova formula z dvojnim delovanjem odstrani tako uši kot tudi gnide, prav tako je hkrati primeren za umivanje in lažje razčesavanje las zaradi balzama, ki ga vsebuje.
Paranit šampon za odstranjevanje uši in gnid ne vsebuje insekticidov, zato uši ne morejo razviti odpornosti na sestavine.
Paranit šampon za odstranjevanje uši in gnid je dermatološko testitran.

Način uporabe: 

  • Z gostim glavnikom za uši preglejte SUHE lase pramen za pramenom, ali so se pojavile naglavne uši.
  • Pred uporabo stekleničko pretresite. Enakomerno nanesite zadostno količino Paranit šampona za odstranjevanje na suhe lase. Prepričajte se, da so vsi lasje in lasišče prekriti z debelo plastjo izdelka. Dobro vmasirajte od korenin do konic, še posebej pa pazite na predel vratu in za ušesi. Pustite delovati 15 minut.
  • Pred umivanjem las temeljito prečešite s Paranit glavnikom za uši, da odstranite vse uši in jajčeca. Glavnik čistite sproti.
  • Na lase dajte zadostno količino vode, da se izdelek speni. Lase temeljito operite in splaknite. Prepričajte se, da ste splaknili vse. Oblikujte pričesko kot običajno.

Proizvajalec: Medgenix Benelux nv, Vliegveld 21, B-8560 Wevelgem.

Opozorila: Pred uporabo preberite celotno navodilo za uporabo.

*Klinične študije so pokazale 100 % učinkovitost Paranit šampona za odstranjevanje naglavnih uši in gnid glede na povprečno raven okužb v Evropi.