Naravno

Calmiderm krema, 40g

Pakiranje: tuba 40g

Blagovna znamka: Tilman S.A., Belgija

Calmiderm je krema za pomiritev kože po pikih, nego suhe, razpokane in pordele kože na rokah in stopalih. Vsebuje izvlečke kamilice, ognjiča in sivke.

7,76 z DDV

Kategorije: , ,

Prednosti

✓ Sestavine naravnega izvora.

✓ Ima prijeten vonj.

✓ Ne vsebuje parabenov in parfumov.

Opis

Calmiderm je krema za pomiritev kože, saj podpira ponovno vzpostavitev normalnega ravnovesja v koži.

  • pomiri kožo po piku komarja
  • pomiri kožo po ožigu rastlin
  • pomiri kožo po čezmerni izpostavljenosti mrazu ali soncu
  • za nego suhe in razpokane kože na rokah in stopalih

Omili srbečico in oteklino po piku komarja ali drugih insektov. Je v obliki emulzije, ki vlaži povrhnjico kože.

Sestava: vsebuje izvlečke kamilice (4%), ognjiča (4%) in sivke (0,4%), mentol (0,24%). Sestavine pomirjajo kožo in podpirajo njeno sposobnost obnavljanja.

Odmerjanje in način uporabe: Tanko plast kreme Calmiderm je potrebno nanesti in vtreti v kožo večkrat na dan. Krema se hitro vpije v kožo in ne pusti sledi. Calmiderm krema je prijetnega vonja in daje koži svež občutek. Primerna je tudi za nosečnice, doječe matere in otroke od 3. leta starosti dalje

Opozorilo: Krema vsebuje alkoholne izvlečke, zato je ne uporabljajte na ranah ali poškodovani koži. Kremo previdno nanašajte v predelu okoli oči. Ne uporabljajte je pri hudih opeklinah kože. V primeru občutljivosti na eno ali več sestavin kreme takoj prenehajte z njeno uporabo. Po odprtju uporabno 12 mesecev.

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopajo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujejo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.

Poreklo: Belgija

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno