Akcija!

IRIX Forte pršilo, 150ml

 

Pakiranje: 150ml

Za hlajenje, pomirjanje in obnavljanje srbeče in pekoče kože.

 

17,99 z DDV

Kategoriji: ,

Prednosti

 

✓ Ne vsebuje potisnih sredstev.

✓ Hitro ohladi in pomiri.

 

Opis

 

IRIX pršilo vsebuje izvleček cvetnih listov vrtnice (Rosa centifolia extract), ki hladi, pomirja in obnavlja površino srbeče in pekoče kože.

Področje uporabe:

  • Pri površinskih opeklinah: opekline zaradi sonca, manjše opekline v gospodinjstvu, odrgnine.
  • Lahko se uporablja tudi za lajšanje občutka srbenja, ki ga povzročajo piki komarjev in drugih žuželk. Otekanju prizadetega področja in bolečemu razvoju lezij se lahko izognemo s takojšnjo uporabo pršila IRIX.

Navodila za uporabo: čim prej nanesite na površino kože, ki peče ali srbi. Zaradi vsebnosti alkohola lahko pršilo IRIX povzroči trenuten pekoč občutek, ki mu po nekaj sekundah sledi občutek hlajenja. Ko se pekoč ali srbeč občutek vrne, ponovite nanos, dokler se ne umiri in (popolnoma) preneha. Po nanosu se na površini kože ustvari tanek sloj, ki zaradi izjemne adstringentne aktivnosti izvlečka cvetnih listov vrtnice zmanjša prepustnost površine poškodovane kože in tako zmanjša možnost okužbe in spodbuja obnovo. Če se nanešeni sloj raztopi zaradi vode ali iz katerega koli drugega razloga, je potreben ponovni nanos.

Opozorila: Lahko vnetljiva tekočina. Ne pršite na odprt ogenj. Prepovedano kajenje v bližini izdelka. Shranjujte v dobro prezračenem prostoru, pri temperaturi do 30˙C. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru hudih opeklin se posvetujte z zdravnikom.

Sestavine: alkohol, rosa centifolia extract.