Aqua Maris 4Allergy, pršilo za nos

 

Pakiranje: 20ml

Pršilo za nos Aqua Maris 4Allergy je medicinski pripomoček, ki na naraven in učinkovit način lajša simptome alergijskega rinitisa ter podpira proces obnavljanja nosne sluznice.

 

9,83 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ 100% naraven izdelek.

✓ Brez konzervansov.

✓ Primeren tako za najmlajše, kot za odrasle.

✓ Poleg blaženja simptomov alergije, tudi neguje nosno sluznico.

✓ Primeren tudi za preventivno uporabo.

Opis

 

Aqua Maris 4Allergy pršilo za nos, vsebuje edinstveno molekulo ektoin, ki ščiti celice in zmanjšuje vnetje. Ektoin je naravna sestavine, ki se pridobiva iz mikroorganizmov, imenovanih ekstremofili. Ti živijo v ekstremno neugodnih razmerah, kot so zelo visoke ali nizke temperature, visoka koncentracija soli, ipd. Da se zaščitijo pred temi neugodnimi razmerami, ekstremofili proizvajajo ektoin.

Ektoin na nosni sluznici ustvari patentirani zaščitni film Ectoin®-Hydro-Complex, ki preprečuje da alergeni in druge dražeče snovi pridejo v stik s celicami, ter tako ublaži alergijsko reakcijo. Blago hipertonična raztopina na naraven način odmaši nos, morska sol pa obnavljajo nosno sluznico.

Odmerjanje in način uporabe: Pred prvo uporabo pršila odstranite pokrovček in 2-3x pritisnite na pršilko, da se sprosti zrak, nato ga razpršite 1-2x v vsako nosnico, večkrat na dan.

Sestavine: Ectoin®, morska sol, voda.

Poreklo: Hrvaška

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno