Belinal superior, 30 kapsul

 

Belinal® superior – za zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti.

 

23,00 z DDV

Prednosti

 

✓ Visok odmerek zvlečka vej bele jelke – Belinal® 150 mg.

✓ Izvleček Belinal® je pridobljen iz največjega neokrnjenega evropskega gorskega gozda.

✓ Naravni vitamin C iz divje češnje omogoča večjo dostopnost bioaktivnih učinkovin.

✓ Vitamin C prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

 

Opis

 

Belinal® superior je izredno učinkovita naravna formulacija, ki podpira vaše telo, da se lažje spopada s stresom in vsakodnevno utrujenostjo. Receptura, ki ohranja zdrav imunski sistem in preprečuje izčrpavanje. Vsebuje patentirano zmes naravnih polifenolov iz vej bele jelke Belidor® in izvleček plodov acerole.

• Za zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti.
• Za podporo imunskemu sistemu.

Splošno počutje se izboljša za 40%. Utrujenost se zmanjša za 37%. Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Odmerjanje in način uporabe:1-3 kapsule na dan z vodo

Sestava:

Aktivne sestavine v 1 kapsuli Količina v 1 kapsuli PDV* (%)
Belinal® – premium izvleček bele jelke

  • od tega polifenoli
150,0 mg

105,0 mg

 /
Vitamin C – izvleček iz acerole 32,0 mg 40,0

*priporočen dnevni vnos

Sestavine: Belinal® izvleček vej bele jelke (Abies alba Mill.), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza; izvleček plodov acerole (Malpighia glabra); sredstvo za hitrejše raztapljanje: monobazični kalcijev fosfat; sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid in magnezijev stearat.

Garancija kakovosti: Naša filozofija temelji na osnovah znanstvene preciznosti, ki usmerjajo vsak vidik naše ustvarjalnosti, bodisi pri razvijanju prehrambenih dodatkov ali oblikovanju inovativnih kozmetičnih rešitev. Z zaupanjem v moč naravnih virov, a ob skrbnem preverjanju skozi prizmo znanstvenega raziskovanja, ustvarjamo izdelke, ki presegajo pričakovanja. Naša zavezanost raziskavam nas navdihuje k oblikovanju prebojnih rešitev za vašo notranjo vitalnost in zunanjo lepoto.

Opozorilo:Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.  Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporoča se zdrav način življenja.

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…