Biostatine, tablete

 

Pakiranje: 60 tablet

Prehransko dopolnilo na osnovi rastlinskih sterolov, rastlinskih izvlečkov in vitaminov.

 

20,48 z DDV

Ni na zalogi

Prednosti

✓ Prehransko dopolnilo

✓ Naravni izdelek.

 

Opis

Biostatine je prehransko dopolnilo na osnovi rastlinskih sterolov, rastlinskih izvlečkov in vitaminov. Rastlinski steroli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi*. Suhi izvlečki listov artičoke prispevajo k vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi. Tiamin (vitamin B1) ima vlogo pri delovanju srca, riboflavin (vitamin B2) pa ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

* Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom vsaj 0,8 g rastlinskih sterolov/stanolov, to je z
vnosom 2 tablet na dan.

Navodila za uporabo: svetuje se jemanje dveh tablet na dan, eno takoj po kosilu in eno po večerji, z veliko vode.

Sestavine:rastlinski steroli iz soje, polnila: mikrokristalna celuloza, kalcijev fosfat, fermentiran rdeči riž (Oryza sativa, Monascus purpureus) standardiziran na 3% monakolina K; bioflavonoidi iz citrusov (izraženi kot hesperidin); suhi izvleček listov artičoke (Cynara scolymus) standardiziran na 2,5% cinarina; sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid, riboflavin(Vitamin B2); tiamin hidroklorid (Vitamin B1).

Vsebnost:

Garancija kakovosti: 
Pharmalife Research s.r.l.
Iz narave z znanostjo

Pharmalife Research s.r.l. proizvaja v skladu z GMP standardom (Good Manufacturing Practices Code of Federal Regulation Title 21 – Food and Drug Administration). Podjetje je nosilec certifikatov UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 13485, UNI EN ISO 22000 in UNI EN ISO 22716.

Poreklo: Italija

Opozorila: Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte v času nosečnosti, dojenja in v času terapije z zdravili za zniževanje maščob v krvi. Izdelka naj ne uživajo osebe, ki so alergične na lupinarje ali preobčutljive na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, odmaknjeno od toplotnih in svetlobnih virov.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…