BioGaia Prodentis, pastile

 

Pakiranje: 20 pastil

BioGaia ProDentis pastile so prehransko dopolnilo, ki vsebuje mlečnokislinski bakteriji L. reuteri Protectis in L. reuteri Prodentis. Pomaga dopolniti dragocene mikroorganizme v ustih. Za zdravje ustne votline.

 

12,98 z DDV

Prednosti

 

✓ 100-odstotno varna uporaba med nosečnostjo in dojenjem.

✓ Naravni izvor bakterij.

✓ Priročne za uporabo – lahko jih zaužijemo kadarkoli in kjerkoli.

✓ Prijeten okus mentola.

✓ Ne vsebujejo sladkorja.

✓ Brez mlečnih beljakovin, brez laktoze, raven glutena je pod mejno vrednostjo EU za izdelke brez glutena.

 

Opis

 

Ustna mikrobiota je kompleksen ekosistem, naseljen s specifično populacijo mikroorganizmov, ki se nahajajo na površini zob, v prostoru med zobom in dlesnijo, na površini sluznic in v slini. Zdrava ustna votlina vsebuje 6 milijard bakterij in 700 različnih bakterijskih vrst.

BioGaia ProDentis pastile so prehransko dopolnilo s prijetnim okusom mentola, ki vsebuje dobri bakteriji L. reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) in L. reuteri ATCC PTA 5289 (L. reuteri Prodentis). Obe sta bili testirani v številnih kliničnih študijah in sta dokazano varni za otroke in odrasle. Z rednim jemanjem BioGaia Prodentis lahko ponovno vzpostavite bakterijsko ravnovesje v ustni votlini. BioGaia Prodentis, ki vsebuje izomaltozo in sukralozo namesto sladkorja, prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Odmerjanje in način uporabe: 1–2 pastili na dan. Priporočamo redno uporabo. Pastilo počasi raztopite v ustih, če je možno, takoj po umivanju zob.

Sestavine: 1 pastila vsebuje najmanj 200 milijonov L. reuteri Prodentis. Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: izomaltoza, L. reuteri DSM 17938 in L. reuteri ATCC PTA 5289 (L. reuteri Prodentis), popolnoma hidrogenirano palmovo olje, aroma mentola, olje poprove mete in sladilo: sukraloza.

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.
Podjetje BioGaia je bilo ustanovljeno leta 1990 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem. Trenutno imajo zaposlenih 110 ljudi, izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah sveta. S patentiranim sevom dobre bakterije L. reuteri Protectis, ki ga vsebujejo vsi izdelki BioGaia na slovenskem trgu, je bilo do leta 2020 (Maj) opravljenih že 152 kliničnih raziskav pri več kot 14.800 ljudeh iz različnih starostnih skupin. Že samo število raziskav dokazuje, da je L. reuteri Protectis izjemno varen in klinično zanimiv sev.

Proizvajalec:Biogaia AB,P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska
Zastopnik za Slovenijo:
Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Primerne so za uporabo pri otrocih starejših od 3 let. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Za otroke