Dr. Böhm tablete za kožo, lase in nohte

 

Pakiranje: 60 tablet

Dr. Böhm tablete za kožo, lase in nohte podpirajo naravne procese obnove kože, las in nohtov. Podpirajo naravno lepoto od znotraj.

 

14,72 z DDV

Prednosti

 

Edinstvena lepotna formula Dr. Böhm® tablet za kožo, lase in nohte dolgotrajno deluje od znotraj:

  • Visoka odmerka silicijeve prsti in prosa prispevata dragocen silicij, sestavni del močnih las in trdnih nohtov.
  • Biotin in cink prispevata k ohranjanju zdravih las in kože. Poleg tega prispevata selen in cink k ohranjanju zdravih nohtov.
  • Najpomembnejši mikrohranili pantotenska kislina in železo prispevata k sproščanju energije pri presnovi.
  • Železo ima vlogo pri delitvi celic.
  • Baker, cink in selen imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Baker poleg tega prispeva k normalni obarvanosti kože in las.
  • MSM (metilsulfonilmetan) je dobro uporaben naravni vir žvepla. Žveplo je strukturni element v keratinu, elastinu in kolagenu – glavnih sestavinah kože, las in nohtov.

Opis

 

Daljši opis:

Dr. Böhm  Tablete za kožo, lase in nohte podpirajo lepoto od znotraj. Biotin in cink prispevata k ohranjanju zdravih las in kože. Poleg tega prispevata selen in cink k ohranjanju zdravih nohtov. Tablete vsebujejo tudi silicijevo prst in visokokakovostni izvleček prosa, ki sta bogata s silicijem – ključno sestavino vseh celic kože, las in nohtov.

Naše zdravje se navzven kaže na laseh, nohtih in koži. Stres, slaba prebava, preveč UV žarkov, alkohol, nikotin ter nezdrava prehrana so pravi ubijalci lepote.

Tisoče uporabnikov zaupa Dr. Böhm® tabletam za kožo, lase in nohte – št. 1* za lepo kožo, močne lase in trdne nohte.

*VIR: IQVIA OTC leto 2020, prodaja v slovenskih lekarnah, podenota ‚,86H2A kaps./tabl proti izpadanju las in 86J1 kaps./tabl. za lase/nohte‘‘

Dr. Böhm® tablete za kožo, lase in nohte vsebujejo visokokakovostna hranila, ki so medsebojno količinsko usklajena in se optimalno dopolnjujejo. Preko krvnega obtoka pridejo ta mikrohranila do globljih plasti kože ter do korenin las in nohtov. Tako podpirajo naravne procese obnove kože, las in nohtov.

Sestava:

Sestava 1 tableta 2 tableti PDV*
Silicijeva prst 360 mg 720 mg
Izvleček prosa 70 mg 140 mg
Biotin 150 μg 300 μg 600 %
Pantotenska kislina 2 mg 4 mg 66 %
Cink 4 mg 8 mg 80 %
Baker 0,5 mg 1 mg 100 %
Železo 3 mg 6 mg 43 %
Selen 30 μg 60 μg 109 %
MSM 15 mg 30 mg

*PDV = priporočen dnevni vnos

Ne vsebuje laktoze**, kvasa, glutena in želatine.

Primerno za vegetarijance.

**<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Odmerjanje in način uporabe:

Vzemite eno tableto dvakrat dnevno po jedi z nekaj tekočine. Tablete ne žvečite. Priporočamo najmanj trimesečno uporabo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Sestavine: silicijeva prst, sredstvo za glaziranje saharoza, sredstvo za povečanje prostornine mikrokristalna celuloza, izvleček prosa, cinkov glukonat, sredstvo za glaziranje hidroksipropilmetil celuloza, metilsulfonilmetan (MSM), sredstvo za povečanje prostornine natrijeva karboksimetil celuloza, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid, sredstvo za glaziranje šelak in metilceluloza, železov fumarate, D-biotin, sredstvo proti sprijemanju smukec in magnezijeve soli maščobnih kislin, bakrov glukonat, natrijev selenat, kalcijev D-pantotenat.

Poreklo: Avstrija

Dr. Böhm® GARANCIJA KAKOVOSTI:

Dr. Böhm® združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju.

Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

  • Proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi
  • Optimalno doziranje in enostavna uporaba
  • Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah

 

Dr. Böhm® – kakovost, ki gradi zaupanje.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…