Brainbiome, 30 kapsul

 

Za čustveno ravnovesje.

24,31 z DDV

Prednosti

 

✓ Kapsula se lahko odpre in vsebina poje na žlički.

✓ Kapsule so rastlinske in primerne za vegetarijance.

✓ BrainBiome ne vsebuje glutena, soje, jajc in gensko spremenjenih organizmov.

 

 

Opis

 

BrainBiome je inovativen prehranski dodatek, ki pomaga pri psihičnemu stresu, nemiru, razdražljivosti, preobremenjenosti, težavah s spanjem in razdražljivemu črevesju. S posebej izbrano formulo mlečnokislinskih bakterij CEREBIOME® in izvlečkom žafrana ohranja zdravo črevesno mikrobioto, kar prispeva k izboljšanemu čustvenem ravnovesju.

  • Pozitivno razpoloženje: BrainBiome vsebuje mešanico mlečnokislinskih bakterij Lactobacillus helveticus Rosell-52 in Bifidobacterium longum Rosell-175, ki sta povezani z uravnoteženim čustvenim razpoloženjem. Črevesna mikrobiota ima neposreden vpliv na proizvodnjo nevrotransmiterjev, kot je serotonin, ki je pomemben za občutek sreče in dobrega počutja. Z izvlečkom žafrana se dodatno podpre zmanjšanje nemira in razdražljivosti, obenem pa se izboljša tudi spanec.
  • Celovita podpora črevesju: Mlečnokislinske bakterije pomagajo uravnotežiti črevesno mikrobioto, ki je ključna za dobro prebavo in imunski sistem.
  • Izjemna kakovost: BrainBiome je skrbno formuliran, klinično testiran in izdelan v skladu z najvišjimi standardi.
  • Samo ena kapsula na dan: Kapsulo vzamete zjutraj, na prazen želodec. BrainBiome je potrebno jemati vsaj 3 mesece, da se črevesna mikrobiota regenerira s koristnimi sevi, ki so potrebni za nastanek serotonina.
  • Primeren za sočasno jemanje z antidepresivi in pomirjevali.

Sestava:
1 kapsula vsebuje: Lactobacillus helveticus Rosell-52 (CNCM I-1722) in Bifidobacterium longum Rosell-175 (CNCM I-3470) >3×109, izvleček pravega žafrana (Cracus sativus) standadiziran na > 2% safranala in > 1,5% krokina 30mg.
Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine (krompirjev škrob, maltodekstrin), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), Lactobacillus helveticus Rosell-52 (CNCM I- 1722), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), Bifidobacterium longum Rosell-175 (CNCM I-3470), izvleček pravega žafrana (Crocus sativus).

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 1 kapsula na dan, pred obrokom, najbolje zjutraj. BrainBiome kapsulo pogoltnite z 2 dl hladne vode. Po potrebi se kapsula lahko odpre. Če jemljete BrainBiome kapsule ob zdravljenju z antibiotikom, jih vzemite z dvournim razmikom. Priporočen čas jemanja je 1-2 meseca, primerne so tudi za dolgotrajno uporabo.

Opozorila: Shranjujte v suhem prostoru pri sobni temperaturi, po odprtju plastenko zaprite. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični ali preobčutljivi na sestavine kapsul BrainBiome®izdelka ne uporabljajte.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze