Solgar Vitamin E, mehke kapsule

 

Pakiranje: 50 kapsul

Prehransko dopolnilo vsebuje vitamin E naravnega izvora, kar zagotavlja visoko stopnjo biorazpoložljivosti v primerjavi s sintetičnim vitaminom E. Izdelek je primeren za vegeterijance in vegane.

 

22,48 z DDV

Prednosti

 

✓ Vitamin E naravnega izvora.

✓ Visoka stopnja biorazpoložljivosti.

✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.

✓ Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

✓ Steklena embalaža.

✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

 

Opis

 

Prehransko dopolnilo vsebuje vitamin E naravnega izvora, kar zagotavlja visoko stopnjo biorazpoložljivosti v primerjavi s sintetičnim vitaminom E. Formulacija vsebuje suho obliko vitamina E. Do pomanjkanja lahko pride pri ljudeh z motnjami v absorpciji maščob, bolnikih s cistično fibrozo in ljudeh z nekaterimi genskimi nepravilnostmi.

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) je za vitamin E odobrila naslednjo zdravstveno trditev: Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celice pred oksidativnim stresom.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Sestava:

Sestavina V 1 kapsuli PDV*
Vitamin E 134 mg α-TE = 200 I.E. 1117%

*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Sestavine: modificiran koruzni škrob, rastlinski glicerol (iz palmovega olja), karagenan, sorbitol; olje žafranike; vitamin E (D-α-tokoferol); voda; mešani tokoferoli; sončnično olje; srednjeverižni trigliceridi, emulgator: sojin lecitin.

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 mehko kapusulo na dan, priporočljivo med obrokom.

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Združene države Amerike

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…