Moj Eteris Glava, aroma koncentrat

 

Pakiranje: 10ml

100 % naravna aromaterapevtska mešanica eteričnih olj, ki pomaga pri sproščanju napetosti v glavi.

 

 

9,17 z DDV

4 razlogi za uporabo izdelkov iz linije Moj Eteris

 

1) Mešanice so sestavljene iz naravnih eteričnih olj, ki jih poznate iz linije Eteris. Vsa ta eterična olja imajo certifikat Aromacert Essence ter certifikata Naravna kozmetika ali Ekološka kozmetika, ki ju podeljuje IKC UM.

2) Eterična olja so skrbno izbrana glede na namen mešanice in odmerjena v količinah, ki ponuja optimalno sinergijo njihovega delovanja.

3) Pripravili smo jih v sodelovanju s certificirano aromaterapevtko.

4) Steklena embalaža omogoča ohranjanje kakovosti eteričnih olj. Stekleničke s krogličnim aplikatorjem so zelo priročne za nanašanje na kožo in dovolj majhne, da jih imate lahko vedno s seboj. Aroma koncentrati pa imajo priloženo kapalko, ki omogoča natančno odmerjanje.

 

Opis

 

Aroma koncentrat Glava s premišljeno izbranimi eteričnimi olji pomaga izboljšati počutje, kadar vas pesti občutek napetosti v glavi ali glavobol. Uporabili smo eterična olja poprove in zelene mete, evkalipta, bosvelije, muškatne kadulje, melise in zelenke. Svež vonj mešanice bo na naraven način pripomogel k sproščanju napetosti in podprl odpiranje dihalnih poti.

Uporabili smo eterična olja z učinki*, ki nudijo najboljšo podporo, kadar občutite pritisk v glavi ali glavobol:
• poprova meta: ima analgetično delovanje;
• zelena meta: vonj sprošča, deluje antiseptično, pomaga pri težavah z dihali;
• evkalipt: blagodejno deluje pri prehladih in pomaga odpirati dihalne poti;
• bosvelija: blaži težave z dihali;
• muškatna kadulja: deluje analgetično, koristna pri težavah z dihanjem;
• melisa: pomaga pri glavobolih in prehladih;
• zelenka: pomaga pri odpravi vnetnih stanj.
*Uporabljena literatura o učinkih in uporabi eteričnih olj: The complete aromatherapy and essential oils handbook for everyday wellness (N. Purchon, L. Cantele), Aromaterapija, dišeči portreti (N. Špiranec Maurer), Essential oil safety (R. Tisserand, R. Young).

Način uporabe:
Kopel: Na 5 g soli kanite do 15 kapljic Glave, aroma koncentrata, in raztopite v kopalni kadi.
Zračna difuzija: Koncentrat uporabite za zračno difuzijo v difuzorju ali izparilniku. Uporabljeno količino prilagodite velikosti prostora (npr. za prostor, velik okoli 20 kvadratnih metrov, uporabite 7 kapljic Aroma koncentrata Glava).

Sestava: ALCOHOL DENAT., MENTHA PIPERITA OIL, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, BOSWELLIA CARTERII GUM OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, SALVIA SCLAREA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CITRAL*, GERANIOL*, LINALOOL*, LIMONENE*, CITRONELLOL*
*naravne sestavine eteričnih olj

Garancija kakovosti:
Pri Favnu verjamejo v zdravilno moč zelišč, sledijo tradiciji in izkušnje nadgrajujejo z novimi znanji. Visok delež aktivnih zdravilnih zelišč in učinkovin se odraža v visoki učinkovitosti njihovih izdelkov ter posledično v zadovoljstvu kupcev, ki jim zaupajo že več kot 30 let. Njihova skrb za uporabnike naravne kozmetike se začne pri izbiri naravnih in preverjenih sestavin, iz katerih nastaja širok nabor kozmetičnih izdelkov različnih namembnosti. Na slovenskem trgu so trenutno eden večjih ponudnikov ekološke naravne kozmetike, pa tudi tradicionalne kozmetike in blagodejnih pripravkov na osnovi izvlečkov iz zdravilnih zelišč. Blagovna znamka Eteris jih uvršča tudi med glavne ponudnike naravnih, čistih eteričnih olj kontrolirane kakovosti.

Opozorilo: Aroma koncentrata Glava nikoli ne nanašajte neposredno na kožo! Ne nanašajte na sluznice in v oči! Samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na izdelek, prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Primerno za odrasle. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi pod 25 0°C, zaščiteno pred svetlobo.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…