Moj Eteris Fokus, aroma koncentrat

 

Pakiranje: 10ml

100 % naravna aromaterapevtska mešanica eteričnih olj, ki pomaga osredotočiti misli.

 

9,17 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Eteris

4 razlogi za uporabo izdelkov iz linije Moj Eteris

 

1) Mešanice so sestavljene iz naravnih eteričnih olj, ki jih poznate iz linije Eteris. Vsa ta eterična olja imajo certifikat Aromacert Essence ter certifikata Naravna kozmetika ali Ekološka kozmetika, ki ju podeljuje IKC UM.

2) Eterična olja so skrbno izbrana glede na namen mešanice in odmerjena v količinah, ki ponuja optimalno sinergijo njihovega delovanja.

3) Pripravili smo jih v sodelovanju s certificirano aromaterapevtko.

4) Steklena embalaža omogoča ohranjanje kakovosti eteričnih olj. Stekleničke s krogličnim aplikatorjem so zelo priročne za nanašanje na kožo in dovolj majhne, da jih imate lahko vedno s seboj. Aroma koncentrati pa imajo priloženo kapalko, ki omogoča natančno odmerjanje.

 

Opis

 

Aroma koncentrat Fokus je mešanica naravnih eteričnih olj, po kateri naj posežejo tisti, ki želijo med delom ohraniti svoje misli zbrane in bistre; tisti, ki jih čakajo dolge ure intenzivnega miselnega dela in sestanki ali predstavitve, na katerih ne smejo izgubiti fokusa.

Primeren je tudi za vse, ki jih čaka obilica učenja. Ta koncentrat lahko uporabljajo tudi mladostniki (od 12. leta dalje).

Vsa uporabljena eterična olja izkazujejo učinke*, ki podpirajo tiste, ki morajo dolgo časa ohraniti globoko koncentracijo:
• rožmarin: prebuja, odžene zaspanost in izčrpanost, izboljšuje zbranost in spomin;
• bosvelija: pomirja in hkrati fokusira, prinese čustveno uravnoteženost;
• poprova meta: dvigne energijo, aktivira delovno vzdušje, izboljšuje koncentracijo;
• vetiver: pomirja in prizemljuje misli, sprošča strahove;
• limonska trava: stimulira in podpira osredotočenost.
*Uporabljena literatura o učinkih in uporabi eteričnih olj: The complete aromatherapy and essential oils handbook for everyday wellness (N. Purchon, L. Cantele), Aromaterapija, dišeči portreti (N. Špiranec Maurer), Essential oil safety (R. Tisserand, R. Young).

Način uporabe:
Kopel: Na 5 g soli kanite do 15 kapljic Fokusaroma koncentrata, in raztopite v kopalni kadi.
Zračna difuzija: Koncentrat uporabite za zračno difuzijo v difuzorju ali izparilniku. Uporabljeno količino prilagodite velikosti prostora (npr. za prostor, velik okoli 20 kvadratnih metrov, uporabite 15 kapljic Aroma koncentrata Fokus).

Sestava: ALCOHOL DENAT., BOSWELLIA CARTERII GUM OIL, MENTHA PIPERITA OIL, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, VETIVERIA ZIZANIOIDES ROOT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL*, LIMONENE*, CITRONELLOL*, ISOEUGENOL*, EUGENOL*GERANIOL*, CITRAL*
*naravne sestavine eteričnih olj

Garancija kakovosti:
Pri Favnu verjamejo v zdravilno moč zelišč, sledijo tradiciji in izkušnje nadgrajujejo z novimi znanji. Visok delež aktivnih zdravilnih zelišč in učinkovin se odraža v visoki učinkovitosti njihovih izdelkov ter posledično v zadovoljstvu kupcev, ki jim zaupajo že več kot 30 let. Njihova skrb za uporabnike naravne kozmetike se začne pri izbiri naravnih in preverjenih sestavin, iz katerih nastaja širok nabor kozmetičnih izdelkov različnih namembnosti. Na slovenskem trgu so trenutno eden večjih ponudnikov ekološke naravne kozmetike, pa tudi tradicionalne kozmetike in blagodejnih pripravkov na osnovi izvlečkov iz zdravilnih zelišč. Blagovna znamka Eteris jih uvršča tudi med glavne ponudnike naravnih, čistih eteričnih olj kontrolirane kakovosti.

Opozorilo: Aroma koncentrata Fokus nikoli ne nanašajte neposredno na kožo! Ne uporabljajte v času nosečnosti. Primerno za mladostnike in odrasle. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi pod 25 0°C, zaščiteno pred svetlobo.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…