A.Vogel Po-Ho inhalator z oljem

 

Pakiranje: 10ml olja in 1 inhalator

Po-Ho olje je mešanica eteričnih olj, pripravljena po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

 

15,30 z DDV

Prednosti

 

✓ Popolnoma naraven izdelek.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Ne vsebuje laktoze.

Opis

 

Kadar smo prehlajeni, se nam običajno pojavijo težave z dihanjem. Zgornje dihalne poti postanejo slabše prehodne, težje dihamo skozi nos, dihalne poti so zasluzene. V takšnih primerih nam je lahko v veliko pomoč uporaba pripomočka za inhaliranje, kot je Po-Ho inhalator. Njegova uporaba je zelo enostavna. Inhalator sestavljata spodnji del, kamor nalijemo vročo vodo, v katero dodamo sol in / ali eterično olje ter zgornji del, ki ga rahlo privijemo na spodnji del. Zgornji del nam tako služi kot nastavek, skozi katerega vdihavamo mešanico vodnih par in eteričnega olja.

Inhalator ima priloženo A.Vogel Po-Ho olje, ki je popolnoma naravno in primerno za uporabo skupaj z inhalatorjem Po-Ho.

Način uporabe: 2 dcl vode, segrete na 70°C nalijte v spodnji del inhalatorja in dodajte do 5 kapljic Po-Ho olja. Privijte zgornji nastavek na spodnji del in 5 min vdihavajte pare skozi nos. Priporočljivo je, da inhalirate 5-10 min, 2-3x dnevno.

Sestava: Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek. Vsebuje eterično olje poprove mete (Menthae х piperitae aetheroleum), evkaliptusovo eterično olje (Eucalypti glob. aetheroleum), eterično olje navadnega brina (Juniperi Communis Aetheroleum), kuminovo eterično olje (Carvi Aetheroleum) in eterično olje navadnega komarčka (Foeniculi Vulgaris Aetheroleum).

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Ne uporabljajte olja Po-Ho kot kapljice za oči ali nos. Izogibajte se stiku olja Po-Ho z očmi, občutljivo kožo in drugimi občutljivimi predeli telesa. Po uporabi olja Po-Ho temeljito umijte roke. Ne uporabljajte olja Po-Ho, če ste preobčutljivi (alergični) na katero koli od sestavin. Olje shranjujte na hladnem mestu.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…