A.Vogel Po-Ho olje, 10ml

 

Pakiranje: 10ml

Po-Ho olje je mešanica eteričnih olj, pripravljena po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

 

8,75 z DDV

Prednosti

 

✓ Popolnoma naraven izdelek.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Ne vsebuje laktoze.

Opis

 

Po-Ho olje je mešanica eteričnih olj poprove mete (Menthae piperitae aetheroleum), evkaliptusa (Eucalypti glob. aetheroleum), navadnega brina (Juniperi communis aetheroleum), kumine (Carvi aetheroleum) in navadnega komarčka (Foeniculi vulgaris aetheroleum). Po-Ho olje je pripravljeno po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja in je popolnoma naravno. Njegove dobrodejne lastnosti lahko preizkusite z uporabo na koži, kjer pospeši prekrvavljenost. Razredčenega z drugim nevtralnim oljem ga lahko uporabite za masažo po fizičnih naporih in športnih dejavnostih. Če ga boste dodali vroči vodi, bo nastala dobrodejna mešanica vodnih par z omenjenimi eteričnimi olji, primerna za inhalacije. Te vam lahko koristijo ob težavah s slabšo prehodnostjo zgornjih dihalnih poti.

Odmerjanje in način uporabe: Olje Po-Ho lahko uporabljate za vtiranje (nekaj kapljic pospeši prekrvavljenost kože in osvežuje) in masiranje (predvsem po fizičnih naporih in športni dejavnosti). Konico prsta namočite s kapljico olja in vtrite na želeno mesto. Olje Po-Ho lahko uporabljate tudi kot dodatek parnim kopelim za obraz (nekaj kapljic olja kanete v vročo vodo) in pri tem uporabite inhalator Po-Ho.

Sestava: Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek. Vsebuje eucalypti aetheroleum (eterično olje evkaliptusa), Menthae piperitae aetherolum (eterično olje poprove mete), Terebinthinae aetherolum (eterično olje terpentina), Camphorae solutio oleaosa (kafrino olje (arašidovo olje, kafra)), D-Limonen (limonen).

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Ne uporabljajte olja Po-Ho kot kapljice za oči ali nos. Izogibajte se stiku olja Po-Ho z očmi, občutljivo kožo in drugimi občutljivimi predeli telesa. Po uporabi olja Po-Ho temeljito umijte roke. Ne uporabljajte olja Po-Ho, če ste preobčutljivi (alergični) na katero koli od sestavin. Olje shranjujte na hladnem mestu.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…