Strychnos nux-vomica (Nux vomica), homeopatske kroglice

7,9018,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Alergije. Prehlad. Ledvične in žolčne kolike. Zaprtje. Driska. Zastrupitev s hrano. »Maček«. Zgaga. Hemoroidi. Slabost. Nespečnost. Potovalna slabost. Motnje spanja. Jet lag.

Ključni simptomi: Razdražljivi in nestrpni ljudje, ki veliko delajo. Utrujenost. Nič mu ni prav. Prepirljiv. Premlevanje preteklih dogodkov. Težave so posledica preveč dela, hrane, alkohola, pomanjkanje spanca ter jeze in slabe volje. Slabost in bruhanje. Krči v prebavilih. Napihnjenost. Zaprtje se izmenjuje z drisko. Pogosta je neučinkovita želja po odvajanju. Tudi občutek, da odvajanje ni končano. Glavobol s preobčutljivostjo na hrup in vonjave. Spremljajo ga lahko tudi bruhanje, kislo spahovanje zlasti zjutraj in 1-2 uri po jedi in vrtoglavica. Težko zaspi zaradi stresa in prekomerne uporabe poživil in se zbuja prezgodaj okrog 3 ure zjutraj in težko ponovno zaspi. Zato je jezen. Zmrzljiv in se ne more ogreti. Občutljiv na prepih. Ponoči in zunaj na hladnem je nos zamašen, čez dan in v zaprtem prostoru pa iz njega teče voden izcedek. Preobrat se zgodi zjutraj po intenzivnem kihanju. Oči se solzijo. Pretirano vzdražen je tudi mehur.

Izboljšanje: Zvečer. Počitek. Toplota. Vlažno vreme. Močan pritisk.

Poslabšanje: Svetloba, hrup, vonj. Prenajedanje. Zloraba poživil (kava, cigarete, droge) in odvajal. Hladno vreme. Zjutraj. Dotik. Umski napor.

Primerjalna homeopatska zdravila: Arsenicum album. Bryonia. Colocynhis. Graphites. Hepar sulph. Lycopodium. Rhus tox. Sulfur.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…