Dr. Grandel Elements of Nature Puri Soft, čistilni gel

 

Pakiranje: 75 ml

Nežen čistilni gel z blagimi naravnimi čistilnimi sestavinami.

20,60 z DDV

Prednosti

✓ Blage čistilne sestavine olja koruznih kalčkov.

✓ Za vse tipe kože.

✓ Primeren za občutljivo, zahtevno kožo in kožo, ki je potrebna regeneracije.

✓ Brez konzervansov, parabenov, mineralnih olj, sestavin petroleja, parafina.

✓ Ne vsebuje silikonov, emulgatorjev PEG, barvil ali sintetičnih dišav.

✓ Lahka tekstura.

Opis

Nežen čistilni gel z blagimi čistilnimi sestavinami olja koruznih kalčkov kožo očisti in osveži. Koži daje občutek naravne čistosti in svežine. Idealen je tudi za odstranjevanje ličil. Primeren je za vse tipe kože ter za občutljivo, zahtevno kožo in kožo, ki je potrebna regeneracije.

Lahka tekstura čistilnega gela:

  • omogoča blago, nežno čiščenje na naravni podlagi,
  • omili občutek zateglosti na koži,
  • odstrani tudi vodoodporna ličila za oči in šminko,
  • ustvari občutek nove, naravne čistosti.

Način uporabe: Zjutraj in zvečer iztisnite količino gela v velikosti lešnika na navlažene dlani, naredite peno in jo razporedite po obrazu, vratu in dekolteju. Z nežnimi krožnimi gibi jo rahlo vtrite v kožo in nato izperite z mlačno vodo.

Sestavine: Aqua (Water), Coco-Glucoside, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Linalool, Citronellol, Parfum (Fragrance).

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Kozmetika Dr. Grandel je poznana v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Skozi 17 linij ponuja odlične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Učinkovitost in primernost izdelkov se zagotavljata z upoštevanjem strogih predpisov. Toleranca je zagotovljena s poudarkom na potrebah kože, kjer se sestavine osredotočajo na to, kar je najboljše za kožo. Izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože.

Poreklo: Nemčija

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno