Dr. Grandel Nežna čistilna pena

 

Pakiranje: 200ml

Čistilna pena za občutljivo kožo daje občutek mehkobe in poskrbi za globinsko očiščeno kožo. Ščiti naravno pregradno funkcijo kože.

 

23,59 z DDV

Prednosti

 

✓ Globinsko očiščena koža.

✓ Ne vsebuje parfumov ali barvil.

✓ Koža je po uporabi čista, mehka in vlažna.

✓ Za razdraženo in zelo občutljivo kožo.

 

Opis

 

Nežna čistilna pena za občutljivo kožo daje občutek mehkobe. Namenjena je globinskemu čiščenju kože. Ne vsebuje parfumov ali barvil. Nudi nežno, pomirjajoče čiščenje za razdraženo in zelo občutljivo kožo. Ščiti naravno pregradno funkcijo kože. Koža je po uporabi vlažna, čista in mehka.

Način uporabe: Čistilno peno nanesite na dlani ter očistite obraz, vrat in dekolte. Izperite s toplo ali hladno vodo.

Sestavine: Aqua (Water), Pentylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Xanthan Gum, Hexylene Glycol, Citric Acid, Tamarindus Indica Seed Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Kozmetika Dr. Grandel je poznana v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Skozi 17 linij ponuja odlične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Učinkovitost in primernost izdelkov se zagotavljata z upoštevanjem strogih predpisov. Toleranca je zagotovljena s poudarkom na potrebah kože, kjer se sestavine osredotočajo na to, kar je najboljše za kožo. Izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože.

Poreklo: Nemčija